ksnklb

Захисти волосся від впливу високих температур

Захисти волосся від впливу високих температур

Оскільки я сушу волосся, інколи вкладаю, то без термозахисту не обійтись. Цей засіб завжди присутній у моїй рутині, адже я турбуюсь про стан свого волосся і хочу, щоб воно і надалі тішило слухняністю, гладкістю та гарним виглядом.
Звісно, прямого ефекту від термозахисту можна не побачити, адже це як допоміжний засіб. А ще я часто чергую свої баночки для волосся, окрім термозахисту) Раніше я мала чудовий термозахист від Mermade, а після того, як він закінчився, почала цю баночку від українського виробника Joko Blend. Мабуть, термозахист це якраз та сама стабільність у моєму догляді за волоссям.

Захисти волосся від впливу високих температур

На просторах Інтернету я прочитала, що достатньо нанести термозахист на руку та посушити там теплим повітрям. Знаю, що ще є методи з чеками та плойкою, та це забагато зайвих рухів.
Отже, з рукою цей термозахист перевірку пройшов ✅️.

Я не помітила від нього негативного впливу, типу як липкість волосся, неслухняність.
Я помітила, що волосся досить легко розчісується, не сплутане, і це більше навіть залежить від масок, кондиціонерів, які я наношу. А якщо мені бракує гладкості, то додаю олійку і все чудово.
Тобто я не ставлю перед термозахистом більше завдань, аніж захист від впливу високих температур, і цей засіб зі своїм завданням справляється.

Баночка 200ml, вистачить на довго. Дизайн лаконічний, у стилі бренду. Дозатор розпилює дрібно, від термозахисту не відчувається зайвої липкості на руці чи на волоссі.
Запах квітковий, на моєму волоссі він майже не відчувається і після сушіння зникає.
На початку складу є гідролізат кератину, гліцерин, екстракт ламінарії, і навіть молочна кислота. Оскільки деякі консерванти дозволені в обмеженій концентрації (вони в кінці списку), то краще уникати контакту з очима.