Пані Валентина

Чорні цятки😳? Ні, не чула

Привіт, дівчата та хлопці!)

У попередній статті я розповіла про своє захоплення натуральними засобами для волосся від рідного виробника тож на цьому мої пошуки не закінчилися та я вирішила змінити весь свій догляд і почала вибір засобів для обличчя.

Хочу розповісти про засіб "мастхев" для очищення шкіри обличчя та тіла - убтан. Це суміш борошна аюрведичних трав та глин. Здавна індійські красуні використовували убтан для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Тож я вирішила спробувати бо в дитинстві я захоплювалась індійським кіно та акторками і мріяла бути такою ж красивою як вони. Годі чекати-здійснюємо мрії!

На вигляд убтан як борошно дрібного помелу, якій треба розвести з водою, гідролатом або улюбленим тоніком потім нанести на обличчя або/та тіло і трохи помасажувати і змити теплою водою. Далі ваші улюблені доглядові засоби. Маю зауважити що убтан можна використовувати в якості маски, залишив суміш на 10 хвилин, але може викликати почервоніння, яке швидко сходить.

Результат-чисті звужені пори та гладка доглянута шкіра. Коли я прийшла до косметологині на чистку обличчя вона сказала, що моя шкіра не потребує механічної чистки бо чорних цяток та висипів немає та ми зробили гідропилиг. Це заслуга саме убтану бо я не користуюсь іншими засобами, наприклад, скрабом тому що маю комбі шкіру, а скраби викликають тільки додаткову жирність та травмують шкіру.

Отже, убтан-мій щирий рекомендасьон вам👌

13 лютого, 2023
Пані Валентина
13 лютого, 2023