Щось нове від L'Oreal?
Про LOreal Paris Bright Reveal 10% Niacinamide Dark Spot Serum
А ви вже знали, що у L'Oreal вийшла нова лінійка догляду для обличчя? Bright Reveal направлена на боротьбу з пігментними плямами. Оскільки я не маю пігментації, але маю пробники новинки, то розповідаю про текстуру та відчуття на шкірі 😉.
Пробник у мене об'ємом в 1ml, на 2 застосування вистачить. Виглядає досить яскраво, зроблений у відтінках новинок.
Всередині у нас сироватка, вона прозора, має легкий коричневий відтінок. Сироватка рідка, трохи липка та в'язка, через що не тече по обличчю одразу. Запах яскравий, квітково-свіжий.
Оскільки у цій сироватці вміст ніацинаміду 10%, то сироватка залишає липкий та блискучий фініш. Це не проблема, адже зверху сироватку потрібно закрити кремом.
Сироватка досить поживна для мого комбінованого типу шкіри, вона не одразу вбирається і по ній можуть скочуватись інші засоби. Після нанесення запах на обличчі не залишається та не заважає.
Відчуття печіння чи подразнення не було.
Склад починається з полімеру, що має впливати на візуальну складову, ніацинамід третій у складі. З цікавого, тут присутні гліцерин, кофеїн, похідна саліцилової кислоти, глікольова кислота, гіалуронат натрію, у кінці є силікон.
Коментарі (0)