Lily♥️

МІЙ ФАВОРИТ: RITUALS OF KARMA

МІЙ ФАВОРИТ: RITUALS OF KARMA

Якщо ти також любиш особливо приємні аромати по догляду за тілом, і щоб естетичне задоволення думаю тобі варто спробувати засоби від Ritual. Бо це не про «хайп», а справді цікавий бренд, який точно має тисячі своїх поціновувачів, серед яких і я.

Для мене Rituals – це спосіб заспокоїтися або після напруженого дня, або просто розслабитися і зробити собі приємний Home Spa Relax. Їхня продукція справді може допомогти заспокоїти тіло, розум і душу – принаймні на деякий час! 😁

А колекція по догляду за тілом Rituals of Karma, мій остаточний фаворит. Ключовими нотами аромату колекції Ritual of Karma є солодкий і злегка квітковий лотос і білий чай. Karma – чудовий вибір для теплої пори, адже аромат досить легкий та справді піднімає настрій.

Сьогодні хочу познайомити тебе саме з пінним гелем для душу з серї Karma. Адже вони найбільш популярні. Доречі бренд Rituals це голландський бренд.

МІЙ ФАВОРИТ: RITUALS OF KARMA
МІЙ ФАВОРИТ: RITUALS OF KARMA

Саме гель-пінка мені дуже подобається, оскільки тут окрім гарного очищення ти отримуєш ще й чудове зволоження завдяки комплексу Hydra-Boost, що пом’якшує шкіру.

Я користуюся пінним гелем для душу Ritual of Karma протягом останнього місяця. Легкий, трохи солодкуватий, свіжий аромат для мене чудовий і справді дуже приємний.

Те, як працює піноподібний гель для душу, полягає в тому, що ти натискаєш на верхню частину дозатора і вийде легкий прозорий гель. Бажано тиснути дуже легенько, бо при сильному натисканні гелю може вийти забагато.

Коли вода потрапляє на гель, він перетворюється на пухнасту піну.

Отож для мене основні переваги цього засобу наступні:

  1. Гелеподібно-пінна формула
  2. Аромат для підвищення настрою
  3. М'яка шовковиста шкіра

Думаю, якщо ти ще не знайома з пінками від Rituals, саме час розпочати своє знайомство з брендом, і доречі, саме Make Up зараз пропонує чудову ціну на цей засіб! Тому рекомендую спробувати, girls!

А яка твоя улюблена серія від Rituals?