Винник Катерина

#Myperfecthaircolor

#Myperfecthaircolor

Від природи в мене темно-русяве волосся (колір фарб 7-го ряду).

Але, ой-ой, яким тільки воно не було під дією віянь моди/бажань/протестів/пошуку себе)))

Від блондинки до фуксії)) це було цікаво, але набридрало. Зрештою, я прийшла до думки, що свій природеій колір - найкращий.

Але не довго щастя те протрималось, як зявилась перша сивина. У 22. Я її спочатку маскувала фарбуванням тон-в-тон, та останні роки намагатись стриматися і від цього. З часу останнього фарбування пройшло півроку. До цього "рекорд" тримався 10 місяців. Я вірю, що то був останній раз)

Отже, зараз я скажу вже, що моє волосся сиве. Оскільки співвідношення пігментованого та сивого десь 60/40 (о боже, в мої то 34))

Які ж переваги натуральності ?

1) здорове блискуче волосся. Будь-яка фарба, навіть *найлагідніша* все одно робить волосся жорсткішим та сухішим. Натуральне волосся все одно , за будь-якого догляду буде мякшим та слухнянішим, ніж фарбоване.

2) менше витрат на догляд. Див. п.1. Якщо раніше в мене було купа всяких засобів для м'якості волосся, збереження кольору, зменшення сухості тощо (в цілому флаконів 7), то зараз всього лиш 3: шампунь, маска (вона ж бальзам, та лівін - так, я і в цей спосіб використовую свій Гліс 4в1), іноді купую спрей для локонів, що буде 4).

3) відсутність потреби в підтриманні кольору постійним фарбуванням.

4) економія бюджету (п.2, п.3 та не треба звертатись до колориста для періодичного відновлення кольору від накопичення пігменту)

5) спочатку я стидалась сивини. Але зараз я зрозуміла, що вона - частина мене. Як рука чи нога. Я вже не хочу з нею боротись. Я ж не відрізаю собі ногу, якщо натерла мозоль.

6) я сприйняла свій вигляд загалом та стан волосся зокрема через прийняття та любов до себе . Я перестала шукати в собі недоліки. Мабуть, це зараз називається бодіпозитивом, хоча не впевнена)

7) впевненість. Мені вже немає що приховувати, тому я не боюсь, що "хтось помітить , що я невчасно пофарбувалась". Я вже хочу , щоб помітили саме те, що я не ховають за ширмою фарби та стереотипів, що сивина- ознака старості. Сивина - просто ознака того, що у волосся просто втрачає пігмент. Значить, десь він потрібніший в моєму організмі) Я пишаюсь, що я є така.

8) тримає форму! Пружність та міцність сивого волосся є основною моєї "супер-фенш-зачіски" 😂

9) щось я тепер замислитись про перевагу натурального кольору.. о! Виблискування!) Можна в гарну днину сонячні зайчики пускати🤣

10) універсальний колір )) пасує всім)) І кожен рано чи пізно буде з ним)

#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor
#Myperfecthaircolor

Основа макіяжу - гарний догляд за шкірою.

Я використовую тон на все обличчя дуже рідко. Зараз я відкрила для себе олівець-консилер від NeoMakeUp. Наношу під очі, розтушовую пальцями (хоч на кінці і є спонжик).

Брови - сьогодні це олівець від Baims, medium brown. Точиться гарно, малює м'яко, тримається впродовж дня ідеально) є зручна щітка для укладки брів.

Підводка - тут мас-сегмент і на диво якісний))) насичений темно-зелений колір, який тримається увесь день. Єдиний недолік - тверда основа. Я думала, що там буде м'який пензель, але помилилась. Та, зрештою, і нею навчилась користуватись)) А за таку ціну - то взагалі ідеально))))

Вії - загалом, я не перебірлива в брасматиках, але іноді хочеться "шику-блиску". Головний критерій - щоб не осипався та не залишав маску панди на моєму обличчі)))

Сподіваюсь, я хоч трохи переконала тебе в тому, що натуральний колір - найкращий)) навіть, якщо він не відповідає чиїмсь уявленням про стандарти краси.