☕️ Karina ☕️

Beaty of Joseon calming serum

Beaty of Joseon calming serum

Заспокійливий серум на основі гідролату зеленого чаю.

Виробник: Корея.

Допомагає наситити шкіру вологою і корисними поживними речовинами, заспокоює і знімає почервоніння і подразнення, повертає тонус і оживляє тьмяну і зів'ялу шкіру. Також ампула вирівнює і покращує загальний тон шкіри, м'яко освітлюючи пігментні плями.

У складі унікальної формули продукту входить 76% гідролату зеленого чаю, настоянку з якого за часів правління династії Чосон, використовували як ліки, завдяки його цілющим властивостям.

Зелений чай, багатий дубильними речовинами (поліфеноли, танін і катехіни), вітамінами, великою кількістю мінеральних речовин і органічних кислот, надає потужну протизапальну і антиоксидантну дію, зміцнює і розгладжує, сприяє утриманню вологи і омолоджує суху, зневоднену і зів'ялу шкіру.


Катехін і поліфенол містяться у великій кількості в зеленому чаї є потужними антиоксидантами, які захищають клітинні структури від руйнування вільними радикалами, допомагають клітинам повноцінно функціонувати, оберігають колаген та еластин від пошкодження, уповільнюючи процеси старіння. Більш того, катехіни мають властивість пригнічувати синтез меланіну, що, в результаті, зменшує і попереджає появу плям постакне і пігментації.

Завдяки великому вмісту вітаміну С (більше, ніж у лимоні в 5-8раз), зелений чай допомагає м'яко освітлити і вирівняти загальний тон шкіри обличчя.

Склад містить 2% пантенола (провітаміну В5), який надає глибоке і тривале зволожуючу дію.
Пантенол має властивість гігроскопічності (притягання вологи) і високої проникності, за рахунок чого здатний проникати в глибокі шари епідермісу, «ведучи» за собою молекули води. В результаті шкіра стає набагато більш зволоженою.
Надає кожному покрову м'якість і гладкість і, крім того, має заспокійливу і ранозагоювальну дію.

Склад посилений екстрактом центелли азіатської, відомої своїми протизапальними і ранозагоювальні властивості, а також екстрактом полину, яка має заспокійливу і антисептичні властивості, а тому допоможе зменшити почервоніння і роздратування шкіри.

Спосіб застосування:

Необхідну кількість засобу нанести масажними рухами на чисто вимиту шкіру обличчя. Використовувати після нанесення тонера.

Beaty of Joseon calming serum
Beaty of Joseon calming serum

Об'єм - 30 мл.

Вистачило її десь на пів року. Користувалась періодично (і щодня, і за потреби).

Дозатор у вигляді піпетки, зручний, але стандартна проблема таких засобів, коли залишається мало продукту, то його вже не набрати. Але мені це не заважає, перехиляю баночку та користуюсь.

Дуже легка і приємна текстура швидко вбирається (миттєво) не залишаючи липкості, при цьому, добре зволожує і насичує шкірний покрив поживними речовинами.

Засіб має свій зеленуватий відтінок натурально, завдяки вмісту рослинних компонентів.

Ефект помітний швидко, знімає запалення та почервоніння, вирівнює тон обличчя, відновлює шкіру.

Інградієнти: Camellia Sinensis Leaf Water, Water, Methylpropanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Panthenol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, MeliaAzadirachta Flower Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Propolis Extract, Diethoxyethyl lSuccinate, Betaine, Octanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Polyquaternium-51, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Phytate, Dextrin, Tocopherol.

2 не знайдено:

Diheptyl Succinate - безпечний. Емолент. Це легкий, пом’якшувальний підсилювач текстури, який синтетично виробляється з природної янтарної кислоти та безбарвного спирту, відомого як гептанол. Іноді його використовують як заміну силікону в косметичних продуктах. Він утворює тонку водостійку плівку на шкірі та волоссі, що не дозволяє волозі виходити, а також покращує текстуру та блиск волосся та шкіри.

Melia Azadirachta Flower Extract - безпечний. Екстракт квітів мелії азадірахти, також відомої як chinaberry, походить від рослини, популярної по всій Індії, де використання кожної частини рослини можна побачити в практиці аюрведичної медицини. Він містить антиоксиданти, які, як відомо, особливо ефективні в нейтралізації пероксильних радикалів, типу вільних радикалів, які вважаються одними з найбільш шкідливих для організму, якщо їх виробництво не регулюється. Має регенеруючу, загоювальну, зволожуючу, пом'якшувальну дію. Застосовується для шкіри, що в'яне; як антибактеріальна добавка, у засобах для жирної шкіри.

Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання.

Тобто склад чудовий і дійсно містить елементи, які виконують заявлену функцію серуму. Я полюбила його і обов'язково повторю, на цей раз мабуть у мініатюрі, бо почала використовувати інший серум від beauty of joseon.

Знайомі із цим брендом? Які ваші враження?✨️