#myperfecthaircolor
Я обожнюю своє волосся 🔥
Я обожнюю своє натуральне волосся і останні роки насолоджуюсь рідненьким русяво-золотавим кольором 🌾 І ось такі 10 переваг я відзначила для себе 😜
1) Унікальний колір волосся
Русяве з рижинкою волосся завжди привертає увагу завдяки своєму неповторному яскравому і чарівному відтінку.
2) Легкість у підборі зачіски
Мій колір волосся гармонійно виглядає з різними типами зачісок, будь то коротке каре або довжина до пояса
3) Переваги у догляді за волоссям
Русяве з рижинкою волосся зазвичай менш примхливе у догляді, зберігаючи свою насиченість та блиск надовго !
4) Сонячні відблиски на волоссі
При природному освітленні волосся набуває красивих золотистих відблисків, що додає образу чарівності і привабливості
5) Компліменти від оточуючих
Мій унікальний колір волосся часто викликає захоплення і позитивні відгуки від інших людей, я часто отримую компліменти
6) Вираження індивідуальності
Русяве з рижинкою волосся виділяє з натовпу і підкреслює унікальність своїм вогняним сяйвом
7) Підбір макіяжу та одягу
Різноманітні відтінки макіяжу та одягу гармонійно поєднуються з русявим з рижинкою волоссям, дозволяючи легко створювати різноманітні образи
8) Захист від сонця
Русяве з рижинкою волосся має природню схильність до менших пошкоджень від ультрафіолетових променів
9) Візуальне омолодження
Такий колір волосся робить обличчя більш свіжим і молодим і підходить людям будь-якого віку
10) Україна
Русяве з рижинкою волосся підходить моїм блакитним очам і в поєднані нагадують Україну 🇺🇦
Де золотаве волосся - то колоски , а очі - то ж небо 🌾
Макіяж , котрий мені пасує 🩷
Я хотіла щось незвичайно яскравого і особливого , тому для свого образу обрала поєднання білого та рожевого, які неабияк пасують моєму золотавому кольору волосся 💮 Це тріо ніжне і вибухове водночас ✨
Обожнюю русяві коси, тому вирішила додати саме плетений варіант зачіски - золотаві колосочки )
Як тобі мій образ ? 🌸
Всі використанні продукти додаю до списку 🙂
Коментарі (0)