ksnklb

Новий spf флюїд від L'Oreal?

Ще один флюїд від L'Oreal? Після доволі вдалого знайомства з флюїдом від L'Oreal з вітаміном C, спробувати цей пробник було особливо цікаво.

Пробник 1ml, виконаний у яскравих тонах, що відповідають лінійці Bright Reveal. Вистачить на 1 повноцінне застосування.
Всередині білий санскрін у формі флюїду. Тобто це досить рідка консистенція, текстура однорідна. Колір білий з ледь помітним відтінком.
Запах слабкий, мені чимось нагадує щось грибне, є технічна нотка. Загалом запах на обличчі не відчувається, що дуже добре.
Флюїд попри рідку консистенцію, досить плотний, і тому не тече по обличчю, легко розприділяється.
Цей флюїд точно плютніший, ніж флюїд з вітаміном C, і якщо той швидко поглинається шкірою, то цей моя, комбінованого типу шкіра, поглинає не одразу і важко. Флюїд лежить шаром зверху, трохи липкуватий.
На вигляд це досить трендовий фініш, цей флюїд створює не жирний глоу ефект, надає шкірі сяйво і трохи блюрить.
По сироватці LOreal Paris Bright Reveal 10% Niacinamide Dark Spot Serum цей флюїд дуже скочується. Можливо, це проблема лише комбінованого типу, адже моя шкіра погано вбирає важкі текстури.
У складі є велика кількість санскрінів, гліцерин, ніацинамід, токоферол, гіалуронат натрію, пептиди.

23 травня, 2024
ksnklb
23 травня, 2024