SomovaFM

Matcha Peeling Gel 🧉

Matcha Peeling Gel 🧉
Matcha Peeling Gel 🧉

Блідо зелена рідина з білими крапочками, яка має легкий аромат супер клею. У складі заявлена гіалуронова кислота, екстракт алое та зелений чай.

Вперше відкривши вирішила спробувати на руці, саме через різкий хімозний запах. Субстанція не пінеться, злегка ніби скрабує. Через декілька секунд з'являються білі комочки, які б мали бути шкірою, яку він відшелушує, але ж ну, це схоже на шкіру? Подумал потім, що можливо це якийсь бруд, але чого воно біле тоді? До того ж я повторювала процедуру вже після того як відполірувала свою руку мочалкою - результат той же. В результаті прийшла до думки, що це сам той гель так і скачується у грудочки.
▪️Наважилась нанести його на обличчя, перед чим добряче його вимивши скрабом гелем пінкою, а у результаті так само отримала такі білі грудочки. Чи він або супер дієвий та знімає мертвий слой епідермісу з першого разу, чи то просто маркетинговий хід, аби так думали користувачі - до цього більш схильна моя думка.

🤷‍♀️ Не знаю звідки в нього так багато позитивних відгуків. Бо по результату ефекту від нього ніякого не помітила на шкірі окрім неприємного відчуття стягування ще перед тим, як змила. Плюс лише в тому, що подразнень він не викликав.

Якщо хтось вже користувався таким пілінгом, в них ще є з ромашкою та сакурою цієї ж серії, було б цікаво почути ваші враження?

Matcha Peeling Gel 🧉
Matcha Peeling Gel 🧉