Набір для догляду Joko Blend Silky Touch на жирному тонкому волоссю
Засоби вже майже закінчились, а я готова ділитись висновками
Мені вгодити складно, а моїй шкірі - ще складніше. Так, при неправильному шампуні - дуже швидко з’являється зуд і лупа, і доводиться шукати новий засіб. З бальзамами вгодити трошки легше, але тонке волосся схильне плутатись, тому не хочеться мати з цим проблем.
Набір виглядає як повноцінний подарунковий: яскрава коробка, топовий український бренд, покроковий догляд. Але коробка не розкриває всіх таємниць, і всередині ми маємо ще і мішечок в якому ретельно запаковані товари (також добротний і брендований).
Переходимо безпосередньо до наповнення.
Безсульфатний шампунь для нормального волосся Joko Blend Truly Natural Shampoo
Я побоювалась брати набір, оскільки мала упереджене ставлення до безсульфатних шампунів, бо як правило вони погано промивають волосся і погано піняться.
Про цей шампунь від Joko Blend я детально розписала в окремому відгуці: https://club.makeup.com.ua/post/37717/
✔️ Цей безсульфатний шампунь чудово піниться.
✔️ Ефективно очищає шкіру голови. Лише один раз помітила, що волосся недостатньо свіже, використала більш агресивний шампунь і знову повернулась до цього.
✔️ Витрачається економно.
✔️ Ідеально підходить для щоденного використання на жирному волоссі.
✔️ Не викликає свербіжу або лупи.
Бальзам для всіх типів волосся Deep Care Joko Blend Balm
Бальзам мене одразу приємно порадував, оскільки в комбінації з шампунем з набору я одразу відчула як набагато легше розчесується моє волосся. Я зараз абсолютно перестала користуватись масками, а цей бальзам розлінив мене, що я його тримаю 2-3 хвилини і все.
Повний відгук на бальзам: https://club.makeup.com.ua/post/38492/
✔️ Бальзам забезпечує легке розчісування. Особливо помітно після попереднього дуету, де шампунь плутав волосся і прочісування було складним.
✔️ Волосся виглядає доглянутим і не пушиться.
✔️ Достатньо залишити на волоссі всього 2-3 хвилини для чудового результату.
✔️ В результаті отримую блискуче та зволожене волосся.
Експеримент з набором:
Я вимила волосся, залишила бальзам на ньому на 3 хвилини, а потім застосувала спрей для волосся Tink. Далі я дочекалася, поки волосся повністю висохне, не розчісуючи його. Як видно, волосся легко розчісується, не заплутується, і, незважаючи на експеримент, воно має блиск.
Так волосся виглядає з використанням засобів з набору:
Звісно я рекомендую даний набір. Через щоденне використання шампунь у мене вже закінчується, а от бальзам у мене надовго. Тому планую протестувати і інші шампунії з лінійки Joko Blend.
Коментарі (0)