Kizza

Catrice MAX IT UP Lip booster extreme

Catrice MAX IT UP Lip booster extreme

Ви прекрасно знаєте, як я не люблю блископодібні субстанції в себе на губах. Особливо коли вони липкі, мають часточки, солодкий смак або нав'язливі пекучі чи морозні ефекти. Короче, я знайду 1000 і 1 причину чому блиски це не ок. Проте якби не блиск-плампер від Catrice, цього допису б не було😉

Catrice MAX IT UP Lip booster extreme

Це ментоловий блиск плампер з ароматом м'ятних дюшесок. Аромат приємний. Продукту 4 мл, тому за щоденного використання - думаю завершиться за місяць-півтора, може трохи раніше, все залежить від того, як часто ним протягом дня фарбуватись. Аплікатор звичайна мохната лопатка. Обмежувач обмежує. Коротше кажучи - упаковка найстрандартніша зі стандартних.

Ну ви просто подивіться "какава красата"🤣 ці голографічні синювато-фіолетові переливи просто зводять з розуму.

Ну це просто космос✨ Сяючих частинок багато, вони сяють і їх видно. Рука після свотчів не пекла і не червоніла, тому сміливо мажемо на губи🤣(у Евелін є плампер з бджолиною отрутою так от, він мені п'ятна червоні після свотчів лишив на руці)

Перший колаж - голі губи. Другий з чуть доданим олівцем. Третє фото - розфокус. Аромат я перестаю відчувати десь через пару хвилин. Ментоловий холодок приємний, але не пекучий. Ефект плампінгу досягається за рахунок формули і блискіток. Колекція даних пламперів доволі широка - є з блискітками, є без тому кожна знайде собі щось довподоби.

Що він мені нагадує? Колись років 10-15 назад у Ів Роше були блиски плампери з пензликом. Так от, мені здається - що це реінкарнація того блиску тільки від іншого бренду 🤔

Отакий ніжний макіяжик в мене вийшло в з даним плампером. Я його рекомендую бо в ньому особливих мінусів я не побачила і з задоволенням користуюсь.

Вистачає активного блиску на 2-3 години.

До зустрічі в нових дописах та луксах!

Сьогодні ми хвалили, а завтра будемо сварити😉