ksnklb

Не олійками єдиними

Не олійками єдиними
Не олійками єдиними

Після миття голови, витримування масок на волоссі, сушіння з термозахистом, моїм обов'язковим етапом (за виключенням тестувань), є нанесення олійки на волосся, адже вона згладжує волосся, додає сяйва та додаткового обтяження, коли це потрібно.
Та я знаю, що багатьом олійки бруднять волосся, і я сама часто можу нанести забагато засобу.
Тому до флюїду, а тим більше українського виробника, я підійшла з великим інтересом.
І щоб не робити велику інтригу, одразу зізнаюсь у тому, що цей флюїд виправдав мої очікування та закрив потреби, які я ставлю перед олійками.
А саме: флюїд додав гладкості волоссю, надав приємного сяйва, при цьому не зробивши волосся брудним та склеяним. Варто зазначити, що я наношу його вже на сухе волосся і чекаю, щоб увібрався. Чекати довго не доводиться, флюїд вбирається доволі швидко та непомітно.
Волосся залишилось розсипчастим, посічених кінчиків не прибавилось за час користування цим флюїдом. І зізнаюсь чесно, рука тягнеться до нього, адже з ним я не боюсь переборщити з кількістю засобу.

Не олійками єдиними
Не олійками єдиними

Баночка тут повністю у стилі бренду, 50ml, тобто має вистачити на довго.
Дозатор – помпа, працює при першому ж натисканні. Мені потрібно тричі натиснути, щоб отримати оптимальну кількість засобу для мого волосся.

Консистенція флюїду густа, трохи наче гелева. Колір приємний, перламутровий.
Аромат квітковий, він приємний, але на волоссі не залишається.
На початку складу силікон, що досить поширено у такого типу засобів, адже вона направлені більше на візуальний ефект, потім йде мигдальна олія, гідролізат кератину, арганова олія, є навіть амінокислоти кератину та пантенол.