ewigkeit

Парфумована вода Mauboussin

Парфумована вода Mauboussin

Mauboussin - ювелірна компанія, що базується у Франції, заснована у 1827 р. в Парижі, та займалася виробництвом ювелірних виробів. Компанія випустила безліч різних колекцій ювелірних виробів, кожна з них унікальна та неповторна. Кожен екземпляр має оригінальне оформлення. Крім виготовлення ювелірних прикрас бренд Mauboussin з 2000 року почав виробляти також парфуми.

** * ** *

Mauboussin Pour Femme - це класичний фруктовий шипр. На старті трохи гіркуватий, але це швидко проходить і з'являється слива мірабель, ще свіжа, щойно зірвана з дерева, що надає аромату трошки легкої свіжості фруктів.

Потім аромат стає спокійним, зігріваючим, починає запудрюватися, ще пізніше з'являється вже підкопчена синя слива, сухофрукти, легка шорсткість стиглого персика, алкогольні нотки, якісь спеції, смоли, димність.

Ближче до бази додається трохи ванілі та сандалу. Iнодi навiть вiдчувається шоколад.

Парфум чудово підходить на теплу осінь, але хочу спробувати його і влітку, можливо, розкриється якось по-іншому.

Стійкість хороша, особливо на одязі, шлейф не дуже довгий. Але потрібно дати флакону настоятися, з дороги багато парфумів можуть бути не стійкими і розкриватися не так, як повинні.

Не думаю, що він сподобається тим, хто любить тiльки свіжі легкі аромати, цей всеж густий, щільний, огортаючий.

Парфумована вода Mauboussin

Рідина дуже красивого янтарного кольору, цікава форма флакона, гарно виглядає на туалетному столику :) Хоча сам флакон гойдається за рахунок трохи випуклого дна та піднятих кутів, але стоїть надійно.

Також є крем для тiла з запахом цього парфума. )

Iснують ще лосьон для тiла та гель для душу, але вони йдуть в наборах.