Anna_feerie

Кератинове молочко для блиску та пружності завитків!

Кератинове молочко для блиску та пружності завитків!
Кератинове молочко для блиску т�а пружності завитків!
Кератинове молочко для блиску та пружності завитків!

Я давно хотіла спробувати це кератинове молочко, адже зустрічала чимало позитивних відгуків, плюс моє волосся дуже любить протеїни (а знайти гідний засіб з ними та щоб ще й без силіконів та денатурованого спирту - це завдання з зірочкою, скажу я вам)). Тому Phytorelax Reconstruction Milk пройшло суворий відбір за моїми кучерявими критеріями і нарешті зайняло почесне місце на поличці у моїй ванній кімнаті 🥰.

Кератинове молочко для блиску та пружності завитків!

Про важливість протеїнів для здоров'я волосся (і не важливо, кучеряве у вас чи пряме) - я писала в дописі про шикарну маску від цього ж бренду: https://club.makeup.com.ua/post/39129/. Тому не буду повторюватись, краще зосереджусь на враженнях від використання молочка🤗.

В мене версія 100 мл, також є баночка в 250, але розхід доволі економний, тому навіть такого формату мені точно вистачить надовго).

Склад просто шикарний (без силіконів🥳), з купою корисностей для здоров'я локонів:

- жирні спирти

- гідролізований кератин

- гідролізований серіцин (тобто шовк)

- олія бабассу.

До речі, про кожен з цих компонентів я також детально розповідала у відгуку на маску (https://club.makeup.com.ua/post/39129/), тож раджу почитати, якщо ви цікавитесь такими нюансами 🤩.

Молочко має приємний аромат професійної косметики для волосся, відтінок білий, консистенція - як рідкий кондиціонер, оптимально для лівіну, на мою думку.

Я використовую засіб після миття, розтираю невелику кількість в долонях та погладжуючими рухами розподіляю по довжині. Далі за допомогою розчіски Tangle Teezer прочісую, щоб розподілити молочко максимальоо рівномірно.

Після цього починаю жамкати волосся знизу вверх, щоб вже на цьому етапі формувались кучері😉. Саме протеїни відповідають за гарне підкручення, щільність та пружність завитків, в мене завдяки цьому виходять спіральки замість розслаблених пляжних хвиль).

Після цього я акуратно вдягаю мікрофібровий тюрбан і ходжу в ньому хвилин 15-20. Далі наношу стайлінг (зазвичай це мус останнім часом) і сушу феном з дифузором.

Важливо! В плані підбору технік та продуктів для кучерів варто бути психологом для власного волосся, щоб розуміти його потреби і не викидати потім баночки, що не підійшли. Що я маю на увазі: протеїни це дуже круто, без них важко отримати гарну кучеряву укладку, але їх надлишок також не ОК, тому в разі відчуття жорсткості або надмірної пухнастості варто підключити зволожуючі маски та/або незмивні засоби.

Коли я використовую це молочко, то обираю зволожуючу маску, і навпаки - якщо роблю глибоке відновлення з кератиновою маскою Phytorelax, то обираю лівін без протеїнів, щоб все було в балансі ⚖️ (от недарма я Терези за знаком зодіаку, завжди намагаюсь знайти ту саму золоту середину 🤭).

А взагалі дуже раджу вам експериментувати, для цього в арсеналі обов'язково мають бути продукти як з протеїнами, так і зі зволожуючими інгредієнтами, і тоді ви завжди зможете заміксувати їх таким чином, щоб догодити своєму волоссячку😍.

Від мене ж молочко Phytorelax отримує величезний лайк❤️. Всім бажаю вдалих експериментів та пружніх завитків! 🤗