Глибоке зволоження для кучерявого волосся: відгук на маску Lola from Rio
Lola from Rio - бренд для кучеряшок. Я не могла пройти стороною його і купила кілька продуктів на тестування. Сьогодні розкажу про маску для волосся
Вхідні дані:
У мене хвилясте - кучеряве (кожен локон по різному), тонке волосся. Волосся не фарбоване, але маю трохи сивини.
Основні проблеми: пух, тьмяність.
Це покупка із категоріі: Жертва ТікТоку
Побачила багато захоплених відгуків і вирішила теж спробувати.
Упаковка
Баночка з маскою виконана з тонкого пластику, має круглу форму. Кришка закручується міцно. Загалом уп аковка досить дешева, але зручна.
Дизайн як на мене непоганий. Баночка чорного ольору з нанесеною основною інформацією. Нічого зайвого
Текстура і запах
Маска досить густа, таке собі напів-розтоплене масло. Має трохи жовтуватий колір. Вона приємна на дотик і розтає трохи під дією тепла руки.
Маска має яскраво виражений аромат. Цей запах солодкий, але мені подобається. Він тримається ще трохи на волоссі після сушки, але він не є дуже навязливим
Використання і результат
Маска дуже приємна в використанні, вона мяко і легко розприділяється по волоссю.
Я використовую її двічі на тиждень замість кондиціонеру. Наношу на віджате волосс на 3 хвилинки і змиваю проточною водою.
Також раз на тиждень роблю глибоке кондиціонування:
- Мию голову шампунем
- На віджате волосся наношу маску
- Вдягаю шапочку для душа і прогріваю волосся феном
- Замотую рушником чи тюрбаном.
- Чекаю 20 хвилин і змиваю прочною водою.
На фото ви бачите результат від використання маски на 3 хвилини замість кондиціонера. Навіть в такому варіанті добре видно результат і різницю. Волосся більш блиску че і живе.
Загалом маска має накопичувальний ефект і тому з часом вигляд волосся все краще і краще.
Висновки
Маска мені дуже сподобалась. Вона гарно живитиь і зволожує волосся, легка у використанні і досить економна. Виконує свою роботу на 100%.
Однозначно повторю покупку.
Коментарі (0)