Zhukovka

Стійкі гелеві олівці , що не сушать губи існують ♡

Привіт , красуні 🎀
Сьогодні познайомлю вас з олівцями супер якості .
Вони надзвичайно комфортні і надзвичайно стійкі 😍 Мрія чи не так ? Сідайте зручніше, я починаю 😉

Bless Beauty представляє нам гелеві олівці для губ стильному білому дизайні . Колекція нараховує цілих 13 відтінків 😍 І 3 із них я вам сьогодні покажу !

302 Almond rose
Нереальний холодний відтінок пильної троянди . Я обожнюю холодний нюд . Його можна використовувати соло і в поєднанні з іншими відтінками для візуального збільшення губ 💋

304 Pink latte
Теплий рожевий нюд , який уходить в легку рижинку. Він на губах виглядає дуже приємно і стане ідеальним завершенням Old Money Style 🎀

308 Cocoa
Приємний шоколадний відтінок , від якого я теж в захваті 🍫 Він прекрасно доповнить вечірній образ в соло варіанті , а також стане крутим доповненням в дуеті.

Дівчатка , головна його перевага це комфорт на губах . Олівчик не сушить губи і при тому надійно тримається протягом дня , він здатен витримати навіть каву з тістечком ☕ В міру м'якенький грифель бережно ковзає губами , не тече і не царапає їх .
Після висихання олівчик не залишає відбитків , не скочується і не пливе . Формула просто ідеальна ! Тож моя вам щира порада 😉