Lykova_Irina

Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care

Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care
Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care

Привіт!

Я дуже люблю використовувати помади-бальзами для губ, тому що вони не сушать губи, мають гарний блиск, завдяки чому мої губи виглядають більш привабливо та за те, що помади-бальзами напівпрозорі. У мене доволі тонкі губи та яскраві відтінки виглядають на них не дуже добре, роблячи їх ще меншими. А от ніжні, напівпрозорі відтінки - те, що треба.

Мій улюблений засіб для губ серед помад-бальзамів від Kiko milano. Але ж хочеться спробувати ще щось подібне. Давно хотіла придбати бальзам від Catrice, і незадовго натрапила на нього а стаціонарному магазині, де придбала відразу два відтінки - 030 та 040.

Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care
Бальзам для губ Catrice Power Full 5 Lip Care

Що пише виробник.

Catrice Power Full 5 Lip Care - чудовий бальзам для губ. Це унікальна формула для зволоження, живлення та захисту ніжної шкіри, а також легкого відтінку, що підкреслить природний колір губ. У складі бальзаму ідеальна п'ятірка інгредієнтів – екстракти огірка, кавуна, імбиру та ягід годжі у поєднанні з гіалуроновою кислотою. Комбінація потужних зволожуючих компонентів подбає про здоров'я і гладкість шкіри губ, а ніжна кремова текстура залишить на їх поверхні приємне покриття з легким напівтоном.

І я погоджуюся з цим описом. Дійсно, відчувається і зволоження, і живлення, дуже приємна текстура, яка легко відчувається на губах.

030 відтінок більш рожевий, 040 - більше схиляється до темно-бежевого, але обидва вони буде гарні, нюдові, для використання на щодень.

Також хочу відмітити, що у бальзамів не погана стійкість. Принаймні, чашку кави точно витримає. Загалом у мене тримається кілька годин чудово, звичайно, якщо не їсти 😉

Я дуже задоволена цими продуктами і спокійно можу рекомендувати до покупки.

Дякую, що завітали у цей допис 😘