Julianna Vini

Те, що хотіла придбати вже давно

Те, що хотіла придбати вже давно

Про усі ці продукти дізналась завдяки відгукам з MakeUp Club

Для чого?
Азелаїнова кислота є гарним активом, який може лікувати акне, розацеа та пігментацію. Більш ніжний, ніж інші кислоти чи ретиноїди, це хороший вибір для тих, хто має чутливу шкіру, а також безпечний для вагітних.
Перші враження позитивні, буду користуватись тривалий час і слідкувати за результатами. Для себе обрала у 10 %. Наношу один раз на день, ввечері.

Зовнішній вигляд:
Азелаїнова кислота запакована в картонну коробку. Сама кислота знаходиться у скляному флаконі, разом з зручною піпеткою, яка є і кришкою, легко відкривається.
Це мій перший подібний засіб, тому я не одразу розібралася як правильно наносити кислоту на обличчя. За допомогою скляної піпетки набираємо речовину і обережно наносимо на обличчя, уникаючи зону очей. Все досить зручно і легко у використанні.

Давно хотіла спробувати саме цю, так як до цього моменту завжди користувалася звичайною морською сіллю.

Сіль Желана - натуральна морська сіль доброї якості з ефірною олією сосни.

Розмір: 500 мг.

Аромат чути одразу ✨

Підходить для усіх типів шкіри.

Сіль має хвойний аромат і купу корисних, цілющих властивостей. Морські молекули ретельно відлущують омертвілі клітини шкірного покриву, покращують його еластичність і гладкість. Хвойні олії прочищують дихальні шляхи, допомагають позбутися кашлю, надають потужну зігрівальну і протизапальну дії.

Кількість: 300 штук.
Чому ватні паффи, а не ватні диски?
Ватяні диски відрізняються від квадратних не лише формою. Вони не розмазують і не вбирають косметичні засоби, а поступово розподіляють по шкірі. Косметичні пафи не подразнюють чутливу шкіру. Пафи для обличчя безворсові, вони ковзають по шкірі, не залишаючи на ній волокна.
Однозначно повторю цю покупку, так як вони дуже зручні і економічні)

Трусики бразиліана Giulia.

Ця покупка єдина виявилась невдалою. Я вгадала тільки з розміром, так як дивилась на розмірну сітку . Брала їх по знижці як безшовні і тонкі.

Як я вже побачила, коли відкрила упаковку - вони не безшовні.

Якість не сподобалася взагалі, на вигляд теж ні. Матеріал перед покупкою не перевірила і відгуків на даний товар не було жодного. Тому орієнтувалась на фото які були і на розмірну сітку 😓. На дотик неприємні, ніби капронові колготи. Матеріал чіпляється до рук 🥲. Матеріал, як я вже дочиталась, після покупки - поліамід.

Вигляд мають одразу відштовхуючий, хоча вони нові. Не уявляю як вони будуть виглядати з часом, мабуть ще гірше.

Чи можна носити труси з поліаміду?

Тканина з поліамідом є блискуча, жорстка, скрипуча на дотик. Білизна з такого матеріалу, легко переносить прання, але має і недоліки - воно погано пропускає повітря і вологу, швидко втрачає привабливий вигляд від поту або попадання прямих сонячних променів, добре електризується.

Звісно цю покупку повторювати не буду)

Дякую за увагу 😘