Anna_feerie

Поговоримо про білизну?

Поговоримо про білизну?
Поговоримо про білизну?

Попри мою палку любов до красивих комплектів з мереживом, кісточками та навіть невеличким пушапом, на повсякдень в звичайному житті я обираю більш комфортні варіанти ліфів). Дуже люблю саме форму трикутничків, адже вона і підтримку грудей забезпечує, і при цьому немає ніяких дискомфортних деталей😍.

На літо приберегла ось такий шикарний шовковий топ від Makeup (так-так, хто ще не знав, на сайті можна придбати білизну, колготки та навіть спортивний одяг?)).

Поговоримо про білизну?

Цей топ позиціонується як домашній одяг, але тут я б посперечалася, тому що він може слугувати як заміною ліфу, так і навіть частиною літнього образу - бо білизняний стиль нікуди не зник з модних горизонтів, а комбінації бра з рубашкою або піджаком завжди виглядають стильно та звабливо.

В мене топ у розмірі S, обирала по лінійці на сайті. Можу сказати, що вгадала, хоч впевнена, і розмір М сидів би непогано (але зважте, я не прагну до ефекту щільного прилягання і люблю вільний крій, тож, якщо обирати такий аксесуар саме для дому та сну - можна і S, і M). Якщо ж використовувати топ як бра - то мій розмір якраз ідеальний🤗.

Матеріал на етикетці не зазначений (шкода), на сайті в описі знайшла, що це штучний шовк. Але по відчуттях тканина дуже якісна, вона не електризується, шви рівненькі, ніде не стирчать нитки і в цілому все виглядає доволі охайно та гідно.

Топ двосторонній - тобто така сама тканина прилягає і до тіла. Найцікавіше - це відсутність застібок, пояс та лямочки на гумках, тому не треба нічого застібати-розстібати)).

На тілі відчувається максимально комфортно, матеріал такий гладенький та ніжний, що про нього забуваєш під час носіння). Щодо прання - тут я консервативна, білизну завжду перу вручну з делікатним засобом для шовку/вовни. Колір не линяє, вигляд виробу залишається таким самим, як і до прання🥰.

Тож, топ можу сміливо рекомендувати, якщо ви в пошуку ніжного та комфортного бра для дому або літніх аутфітів - це саме те, що треба)).

P.S. На сайті також представлений мій улюблений бренд Jasmine, якщо вам це буде корисно, можу зробити допис про їх білизну також❤️ Бажаю всім комфорту та краси!🤗