Marinka🌈Rainbow

Живильна маска для рук від Joko Blend

Живильна маска для рук від Joko Blend

Всім привіт ❤️ Дуже часто бачу на оглядах в клубі косметичні засоби від Joko Blend. Для мене це зовсім новий бренд , тому на пробу собі я вирішила взяти декілька різних масок які побачила в продажі в звичайному супермаркеті. Розпочати своє знайомство я вирішила з живильної маски- рукавички для рук.

Живильна маска для рук від Joko Blend

Зізнаюсь що подібну маску для рук я роблю другий раз в житті.

Руки зараз в мене в не найкращому стані. Через постійні дерматити та алергію на холод шкіра дуже суха ,стягнута , маються загрубілі ділянки особливо на кісточках пальців. Тому було б чудово знайти засіб який допоміг би покращити стан та загальний вигляд рук. На фото моє ДО.

Маска- рукавички знаходиться в одноразовому паперовому пакеті , на якому є зручні насічки для відриву. Відривається лінія легко з одного разу, додатково не треба використовувати ножиці.

На пакуванні є наліпки з всією необхідною інформацією, на звороті можна знайти склад та спосіб використання.

Консистенція маски - середньої щільності есенція.

Аромат - легкий, косметичний.

Рукавички з тонкого поліетилену, схожі на ті які кладуть в коробку з фарбою для волосся. Вони достатньо великого розміру , в середині наповнені маскою- кремом. Зручно що виробник поклав в упаковку стікери які допомагають потім зафіксувати рукавички на зап'ястях. Завдяки цьому можна продовжувати робити справи і не хвилюватися що рукавички будуть ковзати або взагалі зісковзнуть з рук.

Надягаємо рукавички на чисті руки, попередньо виробник радить очистити поверхню нігтів. Далі масажуючи треба розподілити маску по рукам і чекати 10-15 хвилин. За бажанням можна займатися своїми справами.

Під час використання в середині під рукавичками стає спекотно , створюється щось по типу парникового ефекту.

На руках лишаються залишки есенції які треба прибрати серветкою або вологим спонжем.

Одразу після зняття рукавичок в мене був вау- ефект. Перше найголовніше - маска дуже класно пом'якшила загрубілі ділянки та зробила шкіру світлішою. Ручки стали м'якенькими та ніжними. У нігтів з'явився блиск.

Без фільтрів,все як є. На фото помітна різниця, шкіра стала набагато світліше , на один тон точно. Це звісно тимчасовий ефект, але він крутий. Пом'якшились загрубілі ділянки .

На сухих ділянках знову з'явилось лущення. Але я все ж таки залишилась задоволена маскою для рук. Вона покращила загальний стан шкіри рук , також помітний позитивний вплив на нігті.Маска чудово підійде як експрес засіб перед важливими подіями коли необхідно привести ручки в порядок. Я планую продовжити використання маски курсом . Вважаю живильну маску для рук від Joko Blend дуже гарним продуктом. Дійсно приємно вражена .

Дякую за увагу 🤗