Олена Романюк

Керамічна пилка Zauber для необрізного манкіюру

Керамічна пилка Zauber для необрізного манкіюру

Привіт 🌷 У догляді за руками та нігтями я віддаю перевагу необрізному манікюру. Тобто ремувер для кутикули, апельсинові палички, пилочки та різноманітні олійки для живлення. Нещодавно придбала омріяний інструмент - керамічна пилка Zauber, яка здатна замінити нам апельсинові палички і пилочки в обробці кутикули, шкіри навколо нігтя та безспосередньо його торця.

Пилка керамічна Zauber (артикул виробника 03-035D) має довжину 10 см та форму олівця з відчутними 4-ма гранями (не травматичні) та прямокутний кінець для максимально зручної обробки кутикули. Пилка керамічна Zauber (артикул виробника 03-035D) має довжину 10 см та форму олівця з відчутними 4-ма гранями (не травматичні) та прямокутний кінець для максимально зручної обробки кутикули.

На доторк як пемза, на звук 🤣, я її вже впускала на підлогу, наче скло падає.

Що можна робити з цим бруском/пилкою?

• делікатно видалити задирки, спиляти загрубівшу шкіру навколо нігтя
  • прибрати птеригій, не трамуючи поверхню нігтя
  • відшліфувати поверхню нігтя, замість бафа, щоб нанести рівно покриття
  • обробити торець нігтя, після обробки звичайною пилкою для корекції форми та довжини, тобто керамічна пилка "запечатає" його, що особливо важливо для тонких нігтів, які схильні до розшаровування

На фото показую результат роботи керамічного бруска Zauber в компанії з ремувером Nogotok

Фото зліва: зняла покриття, помітно, що кутикула нормальна, але трохи заширока для моєї довжини.

Прямокутним кінцем бруска пройшлася по сухій шкірі, бічним краям нігтя та зоні навколо нього. Нанесла ремувер Nogotok, не чекаючи повного висихання, почала обробляти кутикулу та підчищати до більш чіткої форми основу нігтя.

Змила рештки діянь бруска та ремувера, повторно пройшлася по вологій шкірі.

Важливо!!! Усі дії пилочками навколо нігтя чи кутикули виконуємо лише в одному напрямку. Наша шкіра та нігті - не дрова, пиляти туди-сюди не треба 🤗

Фото справа: мої нігті після обробки, кутикула зіщулилася під дією ремуверу, прямокутний кінець бруска чудово обробив зону основи нігтя, жодної травми чи задирочки. Бічні сторони нігтя теж вкрай зручно обробляти гранями бруска.

Одразу скажу, що не варто очікувати дива, якщо маєте дуже суху чи звичну до ножничок кутикулу. Результат від необрізного манікюру - це постійність його виконання та зволоження шкіри навколо нігтів.

Але, якщо ви вже в секті необрізного манікюру, то дуже раджу додати цей інструмент!

Мені здається, свого часу, про керамічний брусок, який замінить усе, говорили всі 😉

Також пораджу цей брусок дівчатам з тонкою та чутливою шкірою, щоб не травмувати бафами, або ж власницям тонких та ламких нігтів, брусок прекрасно полірує вільний край нігтиків!

P.S. на жаль, не бачу на MakeUp цей брусок/пилку, або не так шукала, тож, прикріплю ремувер Nogotok, я писала на нього відгук, бюджетний та дієвий

https://club.makeup.com.ua/post/24349/

П