Alyona Fedyk

Powerful Love Quartz Romance: справжній скарб у колекції, присвяченій Дню Св. Валентина

Powerful Love Quartz Romance: справжній скарб у колекції, присвяченій Дню Св. Валентина

Напевно, саме такою бачать творці аромату Powerful Love його володарку, і я таки відчуваю цей вайб. Я пристрасно закохалась у цей аромат – дуууже вдалу копію… А якого саме парфуму – читайте нижче:)

  • Верхні ноти: яблуко, білий грейпфрут.
  • Ноти серця: жасмин, гіацинт, ірис, лотос.
  • Базові ноти: кедр, мускус.

Можливо, хтось з вас вже розгадав ребус:) Так, піраміда надзвичайно схожа з легендарним Chance Eau Tendre, і, зізнатись, аромат практично ідентичний. Але чи це мінус? Для мене ні. Кіко не розчарував, тому що по стійкості він нічим не уступає Шанель, а от по швидкості розкривання – навіть перевершує його. Я нанесла їх на різні руки для того, аби порівняти. Кіко миттєво демонструє свій квітково-фруктовий характер та залишається більш вершковою вуаллю, в той час коли Шанель обережно та поступово перевтілюється в знайомий мені шлейф.

Kiko Powerful Love випускається лише у флаконі об’ємом 30 мл. Чіткі грані, товсте прозоре скло та легка (за це мінус) золотиста кришка. Всередині рідина ніжно-рожевого кольору. Візуально виглядає престижно, однак все псує пластикова кришка з пустою серцевиною та дозатор, який “зверхньо” видає тобі порцію ароматичної есенції. Ніякої красивої об’ємної хмаринки, але для тих, хто любить дуже малу дозу аромату на собі – підходить:) Я обожнюю маленькі флакони: їх можна кинути у сумку або взагалі лишити у авто, маючи можливість в будь-який момент поновити звучання на собі. Цей не соромно дістати при комусь, адже має дійсно елегантний вигляд.

Це парфумована вода. Стійкість парфуму на шкірі – близько 4-5 годин. На одязі трішки більше. Я не можу назвати цей аромат інтенсивним, тому й шлейф має доволі легкий та ніжний відтінок. Не чекайте від нього чогось надзвичайного, просто дозвольте йому зробити ваш образ романтичним:) З цим він справиться на всі 100%.

Це, як власне і завжди, акцент на декоративну косметику, однак є і пензель для макіяжу обличчя, і нічна маска, і навіть лосьйон для тіла, який, до речі, має дуже подібні з парфумом дизайн та аромат. Все виконано в одному стилі, текстури здебільшого сяйливі, адже мова про романтику та святковий настрій. Я частково піддалась цим чарам та поповнила свою косметичку засобами, якими, власне, користуюсь часто. Тому ще обов’язково поділюсь враженнями та свотчами. Всіх обіймаю, красуні! Любіть себе.