Alyona Fedyk

Powerful Love Quartz Romance: справжній скарб у колекції, присвяченій Дню Св. Валентина

Powerful Love Quartz Romance: справжній скарб у колекції, присвяченій Дню Св. Валентина

Напевно, саме такою бачать творці аромату Powerful Love його володарку, і я таки відчуваю цей вайб. Я пристрасно закохалась у цей аромат – дуууже вдалу копію… А якого саме парфуму – читайте нижче:)

• Верхні ноти: яблуко, білий грейпфрут.
  • Ноти серця: жасмин, гіацинт, ірис, лотос.
  • Базові ноти: кедр, мускус.

Можливо, хтось з вас вже розгадав ребус:) Так, піраміда надзвичайно схожа з легендарним Chance Eau Tendre, і, зізнатись, аромат практично ідентичний. Але чи це мінус? Для мене ні. Кіко не розчарував, тому що по стійкості він нічим не уступає Шанель, а от по швидкості розкривання – навіть перевершує його. Я нанесла їх на різні руки для того, аби порівняти. Кіко миттєво демонструє свій квітково-фруктовий характер та залишається більш вершковою вуаллю, в той час коли Шанель обережно та поступово перевтілюється в знайомий мені шлейф.

Kiko Powerful Love випускається лише у флаконі об’ємом 30 мл. Чіткі грані, товсте прозоре скло та легка (за це мінус) золотиста кришка. Всередині рідина ніжно-рожевого кольору. Візуально виглядає престижно, однак все псує пластикова кришка з пустою серцевиною та дозатор, який “зверхньо” видає тобі порцію ароматичної есенції. Ніякої красивої об’ємної хмаринки, але для тих, хто любить дуже малу дозу аромату на собі – підходить:) Я обожнюю маленькі флакони: їх можна кинути у сумку або взагалі лишити у авто, маючи можливість в будь-який момент поновити звучання на собі. Цей не соромно дістати при комусь, адже має дійсно елегантний вигляд.

Це парфумована вода. Стійкість парфуму на шкірі – близько 4-5 годин. На одязі трішки більше. Я не можу назвати цей аромат інтенсивним, тому й шлейф має доволі легкий та ніжний відтінок. Не чекайте від нього чогось надзвичайного, просто дозвольте йому зробити ваш образ романтичним:) З цим він справиться на всі 100%.

Це, як власне і завжди, акцент на декоративну косметику, однак є і пензель для макіяжу обличчя, і нічна маска, і навіть лосьйон для тіла, який, до речі, має дуже подібні з парфумом дизайн та аромат. Все виконано в одному стилі, текстури здебільшого сяйливі, адже мова про романтику та святковий настрій. Я частково піддалась цим чарам та поповнила свою косметичку засобами, якими, власне, користуюсь часто. Тому ще обов’язково поділюсь враженнями та свотчами. Всіх обіймаю, красуні! Любіть себе.

13 лютого, 2023
Alyona Fedyk
13 лютого, 2023