Lykova_Irina

Замовлення травня №3

Замовлення травня №3

Привіт, дівчата!

Був важкий тиждень, тому не було сил ні писати дописи, ні, навіть читати ваші. Дуже сподіваюся, що наступний тиждень буде більш вільний в плані часу та, хоча б, повикладаю дописи, які лежать у чернетках та чекають свого часу.

Але, поки що похизуюся черговою посилочкою від Мейкапу з класними засобами.

1. Фарбою для волосся Numero я вже користувалася, і ця упаковка у мене друга. Фарба сподобалася, але є у неї свої нюанси. Днями пофарбую волосся та розповім більш детально.

2. Бальзамом для волосся Numero я користувалася багато років тому і вже майже забула про нього. Але нещодавно у фарбі для волосся попався цей бальзамчик у форматі саше. І як же він мені сподобався. Знову 😁 Вирішила замовити цей бальзам у більшому об'ємі.

3. Парфуми від La rive. Нещодавно замовила від цього бренду інші парфуми - Miss dream. Аж якось у стаціонарному магазині спробувала ці (Her choice) і вони мені дуже сподобалися, тож, вирішила замовити.

4. Знаменитий хайлайтер (міні версія) від The Balm Mary-Lou та пробник крему від Heimish для мене нові продукти. Тож, розпробую та розповім. До речі, на хайлайтер зараз класна знижка, тож, якщо давно хотіли його спробувати, зараз саме той час 😉

Дякую, що дочитали 😘

Гарних вам покупок та великого задоволення від них! ❤️