Дарина🦉

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50
Сонцезахисний крем для обличчя SPF50

На вулиці вже во всю гріє та сяє сонечко, і Joko Blend радує своїми новинками сонцезахисними кремами для обличчя та для тіла. Обрала собі саме для обличчя спф 50.

Переваги від виробника:

  • Крем SPF 50 забезпечує високий рівень захисту шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB.
  • Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, завдяки чому запобігає появі почервоніння та сонячних опіків, перешкоджає появі пігментації та захищає від передчасного старіння.
  • Сонцезахисний крем не залишає білих слідів та липкості, некомедогенний. Підходить для всіх типів шкіри.

Склад:

Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Polyacrylate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Humulus Lupulus Extract, Opuntia Ficus-Indica Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Parfum (Fragrance), BHT, Propylene Glycol, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Disodium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Aurantium Flower Oil / Citrus Aurantium Peel Oil.

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50

Крем представлен в дуже зручному форматі, міцний пластиковий флакон, дозатор - помпа, з "заглушкою" (доволі рідко таке зустрічаю, це додатковий захист), з верху прозора пластикова кришечка. Упакован в картону коробку, на коробці, та на засобі є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 30 мл.

Аромат та текстура:

Текстура - доволі щільний жирненький крем, білого кольору з легким жовтим пітдоном. Легко розподіляється по шкірі, не залишає білих слідів та липкості.

Крем до кінця не врирається на моїй шкірі, залишає вологий сяючий фініш (не жирний). НЕ залишає жовних плям, та не надає жовтого відтінку (бо з іншими сонцезахисними кремами в мене таке було). Фото в каруселі.

Аромат - косметичний, ледве відчутний, тільки при нанесенні.

Цей крем "50" я би рада обирати (якщо у Вас жирний тип шкіри, як у мене і Ви не дуже полюбляєте жирненьку текстуру), саме для відпочинку, або якщо Ви знаете, що буде перебувати на відкритому сонці. Також якщо Ви любите загорати.

В мене одразу обгорає ніс, і стає червоний як помідор! Цей крем гарно захіщає, знаходилась на відкритому сонці 3 години, і я не згоріла!

Також крем гарно зволожує та живить шкіру.

Присутне освітлення шкіри ( я дуже люблю цей ефект в кремах)

З моєю сироваткою він не конфліктує, не скочується в тандемі.

Як поводить себе в мейку, не скажу, бо наразі не використовую тональні засоби.

Щодо економічності використання, тут, мені здається буде не доречно про це писати, бо саме я його наношу дуже багато (два пальця), як і інші спф, тут дуже індивідуально.

Для мене цей крем виявився доволі комфортним, і тепер планую спробувати їх засоби з спф для тіла!

Дякую🦉