Mila__Mi

Вербена на захисті від вампірів

Вербена на захисті від вампірів
Вербена на захисті від вампірів

Продовжую відкривати для себе класні засоби наших українських брендів і заразом знайомлю з ними і вас.

На літо мені потрібна була легка текстура для зволоження шкіри тіла і я вирішила обрати для себе молочко від нашого українського бренду натуральної косметики Sue, які не тестують свої засоби на тваринах 🐇

Обрала для себе молочко з ароматом вербени, бо на літо хочеться чогось більш свіжого.

Вербена. В мене в однієї вона асоціюється з серіалом "Щоденники вампіра"? 😁 Як всі там бігали з тією вербеною і намагалися захиститися від вампірів, аж поки деяких з них самі не стали вампірами 😅

Раніше в мене нічого не було з таким ароматом, отже цікавість взяла вверх.

Засіб знаходився в пляшці, яка виконана з якісного склад. Скло напівтемне, що дозволяє краще зберігати засіб і захищати його від потрапляння прямих сонячних променів.

На пляшці є наліпка з короткою, але необхідною інформацією про засіб: склад, спосіб використання, рекомендації щодо зберігання засобу та інша інформація про виробника.

СКЛАД:
Кокосова олія - діє як емолент - зволожує, живить, надає пружності та еластичності; здатна захищати шкіру від УФ-променів.
Оливкова олія - діє як емолент та антикосидант; містить в собі насичені та ненасичені жирні кислоти; зволожує, пом'якшує та відновлює еластичність.
Олія ши, або каріте - діє як емолент; містить в собі насичені жирні кислоти; живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, регенерує та захищає від сонячних променів.
Цетеарил оливат та Сорбітан оліват- утримують вологу у шкірі, пом'якшують та надають гладкості.
Олія манго - емолент, більш легка за текстурою аніж олія ши та какао; глибоко живить, пом'якшує та відновлює шкіру, запобігає сухості та свербінню.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Екстракт алое вера - знімає запалення та почервоніння, зволожує та захищає від сонячних променів.
Токоферола ацетат (віт. Е) - антиоксидант, захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
Пантенол (провітамін В5) - зволожує, заспокоює, розгладжує, стимулює регенерацію та вироблення колагену.
Ефірна олія Вербени - омолоджує, регенерує, розгладжує, стимулює вироблення колагену, тонізує, підвищує пружність, виводить токсини та нормалізує гідроліпідний баланс.
Екстракт ванілі - емолент; захищає та пом'якшує шкіру.

Засіб має зручний для використання дозатор, який має захист від випадкового натиску у вигляді блокування.

Тобто, навіть сам факт, що засіб об'ємом 100 мл, це вже класно, якщо ви захочете взяти невеликий формат зволожуючого засобу з собою в дорогу. І можете бути впевнені, що він не проллється в дорозі.

Дозується він добре, не плюється.

Аромат, який неможливо передати словами, а треба тільки відчути 🤤 Як же воно божественно пахне 💘

Після першого виходу молочка з пляшки, я відчуваю ноти кориці, які так і бажають потрапити у солодку випічку. Далі і при чому одразу, відчутні яскраві ноти, скоріше за все, тієї самої вербени.

Ніколи в мене раніше не було засобів з ароматом вербени, тому немає з чим порівняти. Але, роблю висновок, що аромат неймовірний, він наскільки натуральний, свіжий (трохи лимонний) та водночас в ньому відчувається така перемінна вершковість. Оо, можливо, якщо бути точніше, то він трохи нагадує вершковий, лимонний крем на торті. Крем/торт для тих, хто не любить надто солодке.

Ох, я готова годинами відчувати його на собі. Це той аромат з яким хочеться мати весь догляд за тілом, парфуми і можливо навіть і догляд за волоссям 🤔

Він освіжає та водночас накриває своєю вершковістю. На літо, прям супер, з ним ви точно не будете відчувати важкість у спеку.

Колір білий.

Консистенція легка, але водночас поживна, оскільки містить в собі цінні олійки.

Молочко я завжди наношу на шкіру тіла після душу, або для зволоження рук впродовж дня.

Молочко легко розподіляється, не залишаючи після себе білих розводів. Поглинається шкірою буквально за кілька хвилин і не залишає відчуття липкості, або жирної плівки.

Ефект після використання:
▫️ зволожує та живить
Це саме той засіб, який ідеально підійде на спеку, навіть для сухої шкіри. Бо зволожує та живить, прям на вищому рівні 👌🏻


▫️ пом'якшує та відновлює
Молочко дуже добре пом'якшує шкіру тіла та допомагає їй відновитися, прибираючи сухість та усуваючи лущення шкіри.


▫️ надає гладкості та підвищує пружність
Шкіра насправді стає більш гладкою (наче шовковою) та пружною на дотик. Навіть можу сказати, що молочко візуально розгладжує шкіру.


▫️ заспокоює та знімає подразнення
Одразу після нанесення молочка на сухі або подразнені ділянки шкіри, я відчуваю незначне пощіпування, після чого воно моментально зникає. Але, при цьому шкіра наповнюється та почервоніння які були, стають помітно меншими і турбують.

Підсумок ⬇️
Чесно кажучи, для мене це молочко стало відкриттям, бо раніше мені потраплялися подібні засоби, які довго не затримуватися на моїй косметичній поличці. То мені текстура не та, то аромат, то залишали відчуття жирної плівки.

А це молочко мені так полюбилося, що я би хотіла його повторити і навіть у більшому форматі (шкода щоправда, що воно у бренда тільки у форматі 100 мл) 🤔 Бо у мене, як ви вже могли зрозуміти, крема витрачаються з неймовірною швидкістю 😁

Отже, не буду довго мусолити і скажу, що від мене це щира рекомендація 🧡 Бо це прекрасний, натуральний та безпечний варіант зволоження шкіри тіла, для щоденного використання. Він підійде для будь-якого типу шкіри та буде радувати вас прекрасним, свіжим ароматом, навіть у спекотне літо 💛