Zhukovka

Найкраще матусям ♡

Найкраще матусям ♡

Безмежно щаслива стати переможницею у конкурсі до Дня Матері ❤️
Моя мама старалась зробити гарненьке фото для вас і увесь час тримала кулачки за нас , тому безперечно заслуговує на перемогу і отримати чарівний боксик L'Oreal від MakeUp Club 🎁

В боксику ось такі смаколики :

❤️Зволожуюча сироватка проти зморшок з гіалуроновою кислотою - L'Oreal Paris Revitalift Filler (ha)
❤️Денний антивіковий крем-догляд SPF50 з гіалуроновою кислотою - L'Oreal Paris Revitalift Filler [HA]
❤️Сироватка з гіалуроновою кислотою та кофеїном для шкіри навколо очей - L'Oreal Paris Revitalift Філлер [HA]
❤️Відновлюючий антивіковий догляд для шкіри навколо очей з гіалуроновою кислотою - L'Oreal Paris Revitalift Eye Filler

Моя мама мусила виїхати з окупації до Польщі , тож при першій же нагоді ця коробочка поїде в гості до неї☺️
Дякую Make Up за можливість робити людей навколо нас ще щасливішими , навіть на відстані🎁

Найкраще матусям ♡

Мені теж неабияк пощастило, адже в моїх руках справжні скарби декоративної косметики

від L'Oreal 🎁
Ви читали відгуки на ці дві гарячі штучки ? Вони багатообіцяючі !
Трішки підіжму свої відкриті баночки (а їх назбиралося чимало😅) і з радістю вам розповім про свої враження від :

❤️Туш для телескопічного подовження та об'єму вій - L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara

❤️Гіалуронова тональна сироватка для обличчя - L`Oréal Paris Alliance Perfect Nude

Зізнаюсь, що найбільше я чекала саме на цю косметичку !

Вона точно була б чудовим додатковим подарунком 😍 Така містка , яскрава і стильна 🎀
Повний захват, але , нажаль , косметичка приїхала з поржавілим замком 🔒
Розумію, що такі делікатні речі на складі зберігаються не довго, але якщо є змога обміняти її на ціленьку , буду дуже вдячна !