Blics hair ✨💫

Неймовірний бальзам

Неймовірний бальзам

Замовляючи цей бальзам, я не очікувала, що він настільки гарний. Від дизайну до складу та дії!

Приїхав бальзам у гарнюній, картонній упаковочці. Вона, як і сам бальзам такий маленький, що спочатку я здивувалася, як то його може вистачити хоча б ненадовго, пізніше зрозуміла, що помилялася). Бальзам розміром 6.8 см (Без кришечки 6 см.) на 1.7 см. Флакончик бальзаму зроблений з пластику, при чому міцного, тобто в сумочці його не розчавиш. Знизу є ролик для піднімання бальзаму по мірі його використання. Сам дизайн гарний, літери обʼємні та блискучі на фоні матового дизайну.

Дизайн 10/10

Я справді не очікувала, що він буде на стільки приємно пахнути, солоденький запах манго відчувається лише у бальзамі, а на губах особисто я його відчуваю ну зовсім трошечки... при цьому я відчуваю легкий карамельний запах... який мене провокує постійно думати про смаколики)

Аромат 10/10

Мене здивувало, що бальзам маленький та досить твердий (користуючись бальзамами від Nivea, я звикла, що бальзам дуже мʼякий... ніби тає. А тут зовсім інша ситуація. він твердий... і як виявилось, це значно краще. Чому? Розхід такого бальзаму менший, я проводжу один раз і він тає через 10-15 секунд сам, при цьому не має відчуття жирності, відчуття, що все тече, неприемного присмаку! І я дуууже задоволена таким бальзамом, мені здається, що краще не придумати. При цьому у них досить широка лінійка ароматів. А ціна просто смішна - 50 гривень

Ще один плюс цього бальзаму - це натуральний та абсолютно безпечний склад!

  • Beeswax - бджолинний віск
  • Jojoba - масло жожоба
  • Olea Europaea Fruit oil - оливкова олія
  • Prunus Amygdalus Dulcis oil — масло мигдалю
  • Coços Nucifera Fruit extract - екстракт кокосу

В мене дууже сильно пересушені губи, які я до того ж постійно гризу. І отримую кожного дня все ту ж картину: сухість, шелушіння, шматочки шкіри, які стирчать, та красні плями. І бальзам від Нівеа, на жаль, не допоміг. І скоріш за все, проблема не в бальзамі, а в некомплексному підході.

Цим бальзамом я користувалась 4 дні (окрім того, додатково використовувала нічну маску та скраб). Я справді зовсім не очікувала, але ситуація змінилась просто на очах) Губки розовенькі, гарненькі, гладенькі та сухість залишилась мінімальна! Теперя з ним ніколи не розлучуся! Все!

Кохання!)🧡

❌ Але є і мінус, колесико, яке регулює висоту бальзаму. Воно чудово підіймає його, але зовсім не опускає. Тобто можна трошки підняти бальзам, але назад його поставити можна лише силою.

Мене це не дуже засмутило, на фоні отриманого результату, та все ж це є.

Отже, я в захваті від бальзаму від Mayur, це дуже приємно, що Наш український бренд робить таку гарну продукцію для нас.

✅ Дизайн

✅ Аромат

✅ Дія

✅ Консистенція

✅ Склад

✅ Ціна

❌ Ролик регулювання