Євгенія 👩

Медовий рятівник сухих губ)

Медовий рятівник сухих губ)
Медовий рятівник сухих губ)
Медовий рятівник сухих губ)
Медовий рятівник сухих губ)
Медовий рятівник сухих губ)
Медовий рятівник сухих губ)

Всім привіт✌️

Як тільки починається весна, то мої губи перетворюються на сухар. Причини тому 2 - щорічний авітаміноз та крижаний вітер. Тому, на цей період мені вкрай необхідна гарна маска для губ. За якою я пішла на makeup). Коли на сайті у пошуку пишеш "нічна маска для губ", то одною з перших висвічується бюджетна нічна маска для губ з екстрактом меду від Eyenlip. А хто я така, щоб її не спробувати? Ділюся своїми враженнями 👇

Дизайн упаковки виконаний у яскраво-жовтому кольорі і повністю відповідає своїй медовій назві).

Туба з м'якого пластику, цілком компактна та зручна у використанні.

Ковпачок відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується.

"Носик" пластиковий, має характерний скошений зріз. Виділяє маску економічно, не "плюється" і не забивається. "Носик" гладкий і приємний до шкіри, не дряпає.

Об `єм: 15 мл, витрата дуже економічна, навіть якщо наносити маску товстим шаром.

Як на мене, то склад маску повністю відповідає її бюджетній вартості. Проте, є компоненти, які здатні дати видимий ефект:

  • Petrolatum - також відомий як вазелін, це потужний зволожуючий агент, який утримує вологу і створює захисний бар'єр на шкірі.
  • Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - соняшникова олія, яка багата на вітамін Е та інші антиоксиданти, зволожує і живить шкіру.
  • Cocos Nucifera (Coconut) Oil - кокосова олія, класика для зволоження та живлення шкіри.
  • Honey Extract - екстракт меду, який зволожує, заспокоює та має антибактеріальні властивості.

Навіть такий скромний набір компонентів дав чудовий ефект). Маска не викликала жодних алергічних реакцій та подразнень шкіри.

  • Консистенція жирна, вазелінова. Вона щільна, густа та в'язка. На дотик м'яка, олійна та липка.
  • Маска прозора, немає навіть мінімального підтону.
  • Аромат насичений. Пахне солодкими медовими сотами, без натяку на хімозність. Аромат дуже смачний, в ньому гармонійно поєднуються нотки меду, квітів та воску. Запах відчувається на губах доволі довго.
  • Смак також медовий, наче їси соковиту медову соту).

Я наносила маску щовечора, перед сном. Згодом в мене з'явився розкішний пунш для губ від Dott і я стала чергувати засоби).

Маску наношу товстим шаром, мені подобається, щоб вона прям огортала шкіру та контур губ.

Маска приємно ковзає по шкірі, гарно розподляється, не тече. Вона не викликає ніяких неприємних відчуттів у вигляді печіння чи охолодження.

Проте, варто зазначити, що вона відчувається на губах, а також має липкість та жирність. Тому, раджу наносити маску безпосередньо перед сном, щоб ця липкість не викликала сильного дискомфорту.

Тут же хочу зазначити, що маска не бруднить постільну білизну та піжаму, не залишає жирних слідів, що навіть дивно, тому що вона сама по собі дуже жирна)

Не можу не відзначити, що маска має якийсь казковий фініш - повністю сгладжує текстуру губ и робить її дзеркальною). Якби вона не була такою липкою та жирною, то я б із задоволенням використовувала б її у макіяжі.

За ніч маска майже повністю поглинається. На ранок на губах відчувається легкий, бальзамний ефек, вже без липкості та жирності. Зранку маска дуже комфортна).

Мої губи: в цілому - нормальні, але неймовірно сохнуть та обвітрюються саме навесні. Нижче фото "до" та "після", то був період у 7 днів, коли я взагалі нічого не наносила на губи, навіть бальзам, як результат - шалена сухість, скоринки та ранки.

Маска повністю реабілітувала шкіру за 3 ночі.

Маска дає видимий ефект вже після першого нанесення, але чим більше її використовуєш, тим краще стає результат, ефект накопичувальний.

  • Відмінно зволожує та живить шкіру губ, при цьому утримує вологу в ній.
  • Пом'якшує, робить шкіру більш гладкою та приємною на дотик.
  • Губи стають насиченими, за рахунок чого візуально збільшується об'єм і з'являється гарний, натуральний відтінок).
  • Повністю прибирає лущення, скоринки та сліди обвітрювання.
  • Загоює ранки.
  • Чудово готує шкіру губ для ранкового макіяжу).

Мені дуже сподобалася ця маска, починаючи від текстури, закінчуючи чудовим ефектом. Однозначно рекомендую, 100% заслуговує на увагу👌

Але, ще раз наголошую, що маска щільна, липка та жирна), якщо вам таке не подобається, то краще звернути увагу на більш легкий бальзам від Dott (допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/33917/ )

Дякую за увагу💕