Ya Yana

Хайлайтер, ВВ-крем, праймер… то що ж воно таке?

Хайлайтер, ВВ-крем, праймер… то що ж воно таке?

Instant Perfector 4-in-1 від бренду Maybelline — універсальний продукт, який покликаний створити ідеальний тон.

Perfector здатний бути:

  • праймером
  • консилером
  • ВВ-кремом
  • хайлайтером.

Я спробувала усі варіанти. Одразу скажу, що мій відтінок 01 і він виглядає дещо сіро-коричневим у пляшці, та на моїй блідій шкірі лягає трохи світліше, ніж моя звична літня засмага. Не надто вибивається з картини.

Праймер. Це зовсім не моя історія. Праймер є зайвим шаром для мене, особливо у таку спеку, коли я стараюся розвантажити макіяж на максимум. Та все ж я спробувала. Продукт дає ефект блиску шкіри зсередини, але в поєднанні з моїм трохи матовим тоном виглядає так, наче я пудрилась, як могла, та моя пудра дала збій. Отже, в мою рутину це вписати важко, і сама консистенція трохи жирнувата, тому мені було б не комфортно ходити так увесь день.

Консилер. Ось тут ставлю лайк. Мені не подобається ідея наносити тон на усе обличчя. Тому, цю річ я можу нанести на SPF в зоні навколо очей, трошки додати рум’яна і готово. У спеку – ідеально, нічого зайвого. Але, коли використовую Perfector разом зі своєю тональною основою, то консилер забивається в складочки протягом дня. Тому використовую його лише самостійно або з кремом чи санскріном.

Хайлайтер. Можливо, в іншому відтінку це спрацює, та мій 01 темнуватий. Проте як бронзер, тим паче в холодну пору, коли я стану ще більш блідою, цілком підійде на таку роль. Блискітки тут дійсно є, вони помітні, добре фіксуються на шкірі. На сонечку вони дуже гарно виблискують.

ВВ-крем. Спочатку я думала, що це буде максимально не комфортно, бо по відчуттям після нанесення тон є дуже масним, таким важним. Та йому, як і усім тонам бренду, що в мене були, треба дати влягтися. І тоді все буде чудово. Glow-ефект дійсно виглядає цікаво, не як жирний блиск. Та мені все ж постійно хочеться усе припудрити. Напевно, я ще не звикла до деяких трендів.

Нанесення за допомогою спонжу — це зручно, він розтушовує і нашаровує добре. В мене одразу виникло питання, чи можна його очистити. Так, можна, спонж легко знімається та надягається, але очищати треба обережно, щоб не деформувати. Було б зручно мати можливість використовувати і спонж, і якийсь додатковий дозатор чи аплікатор. Бо мені, як акнешниці в ремісії, дуже важливо не принести собі нових пригод)

Пігментація легенька, тому і перекриття недоліків не бездоганне. Свіжі запалення не перекрив, деякі постакне теж. Це скоріше про "вирівняти тон", "освіжити личко", але не про маскування.

Можливо, Instant Perfector Glow 4-In-1 здатний виконувати усі 4 заявлені функції, якщо ретельніше підібрати тон. Проте, для мене, це і так був цікавий досвід, і я точно знайду йому призначення у своїх образах. Ще трошки підзасмагну і точно подружимося.