Mila__Mi

В чому його особливість?

В чому його особливість?
В чому його особливість?

Раніше я писала відгук на гель для душу "Relaxing" від BIOselect
https://club.makeup.com.ua/post/39234/
І казала вам, що останнім часом мене так і тягне на все розслабляюче, можливо саме через стресові факторі ...

Тому, побачивши, що у бренда є також брускове мило, з повністю натуральним складом, в якому є м'ята (тут я одразу ж подумала, що скоро літо і освіжаючий засіб мені точно не завадить) я вирішила його спробувати.

Чесно кажучи, я не фанатка мила для душу, але неочікувано, це мило потрапило до мене в скарбничку улюблених засобів для душу 🚿

Милко знаходиться в красивенькій картонній коробці (повз якої, я би точно не пройшла в магазині) з усією необхідною інформацією, її тут насправді чимало і загалом вона вся на грецькій мові (оскільки це засіб грецького бренду).

Але збоку є маленька наліпка з інформацією про опис засобу та застосування.

Само мило всередині знаходилося ще й у бумазі (яка мені чимось нагадує м'який пергамент, хоча це скоріше за все точно не він, але надаю приклад, щоб ви трошки змогли зрозуміти, який він приблизно за відчуттями 😄).

Оливкова олія - містить в собі чималу кількість ненасичених жирних кислот; діє як антиоксидант та емолент (зволожує та пом'якшує шкіру).
Пальмова олія - зволожує, захищає, знімає запалення.
Кокосова олія - емолент; містить в собі багато жирних кислот; пом'якшує, живить, відновлює пружність та еластичності, чинить антимікробну дію, послаблює вплив УФ-випромінювання, перешкоджає утворенню вільних радикалів.
Екстракт алое вера - заспокоює, зволожує, знімає запалення, освітлює шкіру, прискорює процес регенерації.
Масло какао - містить в собі багато вітамінів та амінокислот; живить, захищає та надає пружності.
Олія м'яти перцевої - освіжає, тонізує та надає охолоджуючу дію.
Екстракт квітів диктамелії - допомагає уповільнити ріст мікроорганізмів на шкірі та протидіє розвитку мікробів.

Склад короткий, та як бачите повністю виготовлений з натуральних рослинних компонентів.

Аромат наче простий, але самий такий як я хотіла.

Я у багатьох брендів пробувала різні засоби для душу з м'ятою. Але м'ята там була тільки на словах, хоч і в складі вона подекуди також була присутня, але вона там скоріше за все була в таких малих концентраціях, що на ділі взагалі не відчувалася. Це було трохи прикро ...

Але тут все навпаки, бо починаючи з аромату, мило пахне м'ятним чаем, ви ж колись небудь пили чай з листям м'яти? Та напевно точно пили, так ось, аромат прекрасний та натуральний, особисто я не можу ним натішитися.

Але, не ароматом м'яти єдиним 😏

Колір молочний, без вкраплення.

піноутворення дуже гарне, милко швидко спінюється та створює густу, пишну пінку, яка огортає вас в свої обійми.

Що по ефекту?
🟩 якісно та делікатно очищує шкіру та надає їй освіжаючу дію
Пам'ятаєте, я писала вище, що це милко має не тільки аромат м'ятного чаю? Так ось, мило справді освіжає і дає легеньку, але наче охолоджуючу дію. Не думайте, що ви почнете мерзнути і будете як лід 😅 Але те, що ви відчуваєте реальну освіжаючу дію, це факт.

Як я давно шукала такий засіб саме на літо. Для мене це мило входить в мій топ 2 освіжаючих (очищуючих) засобів для тіла на літо.

🟩 пом'якшує шкіру та надає гладкості
Шкіра така м'яка та гладенька після душу, як в немовля 🥰 Це таке приємне відчуття.

🟩 взагалі не сушить та не стягує шкіру
От діє як гель для душу від бренду, той також не сушить та не стягує шкіру. Тобто, після нього немає потреби у використанні крему. Мене, як людину у якої шкіра тіла схильна до сухості, це дуже радує 🥰

Виробник зазначає, що мило також підходить для очищення шкіри обличчя, але особисто я для цього використовую спеціальні гелі, або пінки. Але знаю, що є люди, які обирають для себе натуральне мило для очищення шкіри обличчя, тож можливо вам сподобається це мило.

А для мене, особисто, це прекрасний варіант мила з натуральними компонентами для очищення шкіри тіла з освіжаючим ефектом і приємною ароматерапією. Або як зараз модно казати "твердий гель для душу". Засіб, який можна взяти з собою в подорож і він не буде займати багато місця в рюкзаці/косметичці.

Раджу, таки дуже раджу 💚

P.s. А для себе зрозуміла, що пробувала вже не один твердий засіб для очищення шкіри тіла і навіть тверді шампуні і кондиціонер, а все ніяк не придбаю баночку/футляр для зберігання подібних засобів 🤔