Marinka🌈Rainbow

Гіалуронова маска -желе для обличчя від Garnier

Гіалуронова маска -желе для обличчя від Garnier

Всім привіт ❤️

Маску - желе від Garnier з подарункового набору я тримала до особливої нагоди, не хотілося використовувати її просто так аби побачити результат.

І ось вона знадобилась, коли треба було максимально швидко привести себе до ладу після довгого ,втомленого дня на сонці.

Я змогла побачити всі переваги продукту , і тепер забігаючи наперед скажу що ще не раз повторю.

Мені було цікаво як тканина маска для обличчя може бути маскою- желе. На ділі це звичайна маска ,але замість рідини - сироватки просочена есенцією ,яка по консистенції схожа на желе. Мені така консистенція сподобалась , вона не тече по обличчю та комфортно розподіляється по шкірі.

Перший плюс - це упаковка, вона паперова, відкривається легко. Мені подобається свідоме ставлення Garnier до навколишнього середовища і те що вони використовують для виготовлення пакування біорозкладні матеріали. В середині знаходиться маска, на дотик вона дійсно як желе. Аромат в неї легкий , пахне огірком і трохи ментолом.

Час витримки маски- 15 хвилин. Цього цілком достатньо щоб зволожити на наповнити шкіру корисними компонентами.

Лекало тканинної маски стандартного розміру, матеріал тоненький. Маска добре прилягає до обличчя , не ковзає по шкірі і не відходить по краях. З нею можна вільно пересуватися по квартирі та займатися своїми справами. Але мені більше подобається в цей час лежати та релаксувати) Так як в складі є ментол, майже одразу починає відчуватися холодок. Саме ментол створює заявлений виробником кріо- ефект знижуючи температуру шкіри на 7 градусів. Після спеки зробити таку маску це просто кайф) Для мене ,як людини яка важко переносить спеку , полежати в прохолоді з такою маскою на обличчі- це справжнє полегшення.

Завдяки кріо-ефекту покращується тонус шкіри, знімаються набряки , відчуття нібито сама шкіра напилась живильного коктейлю. Гіалуронова кислота добре зволожує та надає об'єму.

Після зняття маски на обличчі лишається невелика кількість есенції. Залишки я прибираю косметичним диском і трішки втираючими рухами розподіляю по обличчю.

Результат неперевершений. Шкіра трохи розовішає начебто по ній пройшлись кубиком льоду. Спочатку після маски на обличчі відчувається липкість, але не довго. Шкіра виглядає сяючою, зволоженою, лінії мімічних зморшок заповнюються та вирівнюються. Окрім гарного візуального ефекту, маска надає тонусу в цілому,бадьорить, пробуджує та знімає втому.

Такі масочки чудово підійдуть на літо , вже планую поповнити запас.

Дякую за увагу 🤗