Анастасія

Fenty Beauty - легендарний хайлайтер Diamond Bomb та тоналка Pro Filt'r

Fenty Beauty - легендарний хайлайтер Diamond Bomb та тоналка Pro Filt'r

Слава Україні!

Ріанна - неймовірна жінка, яка змогла не тільки стати відомою співачкою, але і створити власний бренд косметики неймовірної якості з широкою палітрою кольорів. Я - щаслива людина, адже на даний момент маю 2 продукти від Fenty Beauty - тоналка і хайлайтер. Давайте про них по порядку.

Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation - матова тональна основа, яка буде знахідкою для жирної шкіри або ж шкіри, яка схильна до живрності. В мене нормальна шкіра зі схильністю до жирності в теплі пори року, і з цим тоном мені не потрібна пудра, лице наче легенько припудрене після того, як тон висохнув на обличчі. Це непогана така перстпектива, якщо ви хочете зекономити на пудрі)

Кремові засоби після висихання тону лягають гарно, не дивлячись на пудровий фініш. Дуже достойно тримається весь день, не завалюється в пори, не підкреслює складки на обличчі, не комедогенний. Перед нанесенням важливо добре зволожити шкіру, щоб вона потім не пересохла. На мені виконує себорегулюючу функцію, тобто лице під цим тоном жирніє менше, ніж під іншими тональними засобами. В рідкісних випадках буває потреба злегка припудритись в області т-зони. Взимку цим тоном не користуюсь, думаю зрозуміло чому)

В мене відтінок 230 - Light medium with neutral undertones. Це справді такий світло-нюдовий відтінок без підтонів, не сірить і не окислюється.

Ще варта згадати про те, що продукт має досить щільне покриття, і від того досить економний - з мокрим спонжем мені достатньо пів натискання помпи, щоб рівномірно покрити все лице середнім шаром, і 1 натискання помпи, щоб було в міру щільне покриття. В мене досить хороша шкіра, тож я люблю напів прозорі покриття. Звідси також і висновок, що з таким розходом вам цього тону на довго вистачить)

Зі схожими властивостями в мене був тон від Chanel Ultra Le Teint Velvet - в нього більш рідка консистенція, в той час як Fenty - густий продукт, але властивості і фініш мені ну майже однакові.

Також можу сказати що більш бюджетний тон Paese Lifting Foundation схожий до цих двох, в нього навіть баночка дуже схожа на Fenty) Але тримається він трохи гірше і може скочуватись в складки.

Fenty Beauty By Rihanna Diamond Bomb - хайлайтер, який наробив шуму в інтернеті і зібрам масу як похвальних, так і не дуже відгуків. Якщо ви розглядаєте для себе цей продукт, вам потрібно чітко розуміти, як ви плануєте його використовувати.

Для кращого розуміння: цей хайлайтер містить в собі дрібні та крупні блисткітки, які дуже виділяються при денному світлі, кожна блисткітка окремо читається і продукт може дешевити ваш образ. Тому якщо ви в основному носите денні нюдові макіяжі - даний хайлайтер доречно буде нанести хіба на повіки в невеликій кількості, і то на дуже добрий клей для косметичних блискіток. ОБЕРЕЖНО - може сипатись в очі, а великі блисткітки ой як колять.

Якщо ви королєва ночі і любите сміливі, яскраві макіяжі - ви знайшли свій ідеальний хайлайтер. При штучному освітленні ви будете сяяти так, що людей навколо може трохи засліпити. Це справді потужний хайлайтер, і з яскравими образами він вигідно, правильно і дорого зчитується.

Аналогів цьому продукту я не знаю. Тобто, я знаю хайлайтери з крупними бльостками, але виглядають вони в будь-яких умовах погано і дешево))

Купити десь цей хайлайтер останнім часом досить важко, він часто розпроданий, і довго нема в наявності. Але всім богиням яскравих макіяжів він, на мою думку, точно потрібен, і є сенс за ним побігати)