Joko Blend - Парфумований скраб-шиммер для тіла
Magic Sparkle Body Shimmer Scrub або як засяяти, немов та зірочка✨
Вітаю✨
Розповідаю сьогодні про своє знайомство з сяючим скрабом від Joko Blend🌿
Я дуже полюбляю скраби для тіла, а в літній період це особливо актуально для мене)
Запрошую і вас⭐
Дизайн та упакування✨
Скраб приїхав до мене у картонній рожевій коробочці, на якій зазначена вся необхідна інформація про продукт.
Всередині була баночка білого кольору з рожевими літерами, під кришкою також була додаткова захисна мембрана.
Об'єм: 380 g
Консистенція та аромат✨
Скажу чесно, спочатку подумала, що мені приїхав протермінований або неправильно зберігавшийся скраб, бо коли я його відкрила, то на поверхні була масляниста рідина, відокремлена від самого скрабу🙄
Як виявилось, для олійних скрабів, яких у мене до сьогодні ще не було, це нормально ситуація, коли сама емульсія неоднорідна.
І дійсно, в інструкції було прописано, що перед використанням його треба ретельно перемішати.
З цим розібрались😅
По консистенції: скрабуючі часточки морської солі не дуже дрібні, але і не совсім грубі та для надчутливої шкіри можуть бути зажорсткими, а для мене вони як раз ідеальні, розсипчаста і дуже приємна текстура, яка при контакті з водою стає більш ніжною.
Аромат: перше враження було відверто не дуже, бо я уявляла щось солодке, а тут домінує досить різкувата троянда, а я не шанувальниця такого, але цей недолік несуттєвий, бо на тілі яскраво-вираженого арому не залишає)
Склад✨
Склад у скрабу доволі таки непоганий, кому цікаво - додаю фото⭐
п.с. сподіваюсь, я не одна, кого страшенно зануджують довжелезні розбори складу?🤭
У використанні✨
Скраб приємний для моєї шкіри і часточки продукту совсім не травмують її + олійки у складі чудово її пом'якшують✨
В процесі відбувається чудовий масаж всіх ділянок тіла і особливо гарно скраб пропрацьовує проблемні, оскільки я змінюю інтенсивність розтирання, де потрібно трошки більше зусиль)
Після себе скраб, звісно, що залишає масляний фініш і навіть після змивання водою він трохи відчувається, але некритично - нагадує просто дуууже зволожену шкіру якимсь баттером, та знаю, що багато хто не любить такий ефект, тож майте на увазі.
Але найбільше мене вразили просто мільйони блискіток, які залишаться з тобою надовго🤭 їх важко вимити водою, але ж в цьому і головна цікавинка цього продукту - шиммер⭐
Важко описати мій захват від цього неземного сяйва і як воно моментально освіжає і прикрашає ніжки і тіло🤤
Я мала багато скрабів, де був заявлений шиммер, але такого ефекту я ніяк не очікувала, навіть на наступний день ви будете просто космічно сяяти✨
Висновки✨
Отже, маю сказати наступне:
- скраб чудово зволожує і насичує вашу шкіру
- шкіра після використання дуже гладенька та шовковиста
- розхід доволі економний, бо скрабуючих часточок достатньо у середній дрібці руки для однієї ніжки
- нереальне космічне сяйво, яке протримається більше доби, за яке я готова пробачити не найкращу для мене віддушку🤭
Для літнього періоду, якщо так само полюбляєте сяйво на шкірі, як і я - знахідка🤍
Однак зважайте, що це олійний сольовий скраб, який має певні особливості🌿
Дякую кожній за увагу🌸
Коментарі (0)