SomovaFM

Покращую вії з сироваткою Cherisher

Покращую вії з сироваткою Cherisher

Cherisher - британська компанія, яка розробила інноваційну лінійку доглядових засобів за віями та бровами Cherish Line. Бренд також підтримує статус cruelty-free.

Сироватка Cherish Lash обіцяє збільшення довжини вій до 78% та їх густоти до 83% за місяць використання.

Я довго наважувалась на подібний засіб і в той же час мені дуже хотілося скоріш його спробувати. Пройшло вже більше двох місяців користування данною сироваткою і мені є чим поділитися.

Покращую вії з сироваткою Cherisher

Сама сироватка прийшла в дуже гарному упакуванні. Окремий пакетик, окрема коробочка, ніби щось дуже цінне та ексклюзивне. В гарній білій коробочці була ще одна. На пакуванні точно не економили. Сірий тюбик з гарним чорним кружевним арнаментом. Ну хіба не краса?

Також я одразу же отримала рекомендації що до використання засобу від представника бренду, яка люб'язно відповіла на мої питання, бо був момент коли моє око натирала подушка, як я потім з'ясувала, і мені довелося зробити перерву у використанні засобу.

Пензлик в сироватки дуже тоненький та довгий. Він зроблений з якогось ворсу, достатньо м'який, аби при нанесенні не відчувався оком, але й гарно тримає свою форму.

Сама сироватка є прозорою рідиною, без запаху. Немає жирності чи в'язкості. Наноситься дуже легко, залишаючи по собі ледь відчутний холодок на повіках. Та доволі швидко вбирається.

Результат обіцяє бути саме при системному використанні, бо сироватка має накопичувальний ефект. В складі є компоненти природного походження, які впливають на волосяні фолікули, що стимулюють рост нових вій та зміцнюють наявні.

По рекомендації наношу щовечора на всю повіку на 2мм вище росту вій.

За рекомендацією представника бренду, наносила спочатку зовсім невелику кількість, вимакуючи пензлик об край тюбику, аби не було небажаної алергічної реакції, про можливість якої також попереджують.

Мої очі дуже чутливі, бо я вже маю сильну алергію і будь який подразник - мені хочеться вийняти око, щоб почухати його. З цією сироваткою такого не сталося, не було ніяких почервонінь чи неприємних відчуттів.

Результат, який я однозначно бачу, за два місяці регулярного використання: мої війки стали густіші, плотніші та точно довші.

  • Раніше деякі війки могли закручуватись самі по собі, це видно на фото "до", то зараз вони вирівнялись.
  • Якщо раніше вони були досить тонкі та тьмяні, що навіть туш не рятувала ситуацію, то зараз вони краще помітні навіть без макіяжу, бо повернувся темніший пігмент.
  • З'явився більший вигін та еластичність.

Знайомі вже не одноразово звертали увагу на мій погляд і я ловила компліменти що до своїх вій.

З тушью так війки ще шикарніші, а погляд стає виразнішим.

Далі, за рекомендацією, сироваткою слід користуватися раз на тиждень для підтримання ефекту, що я наразі і роблю. З переходом на таку частоту використання вії не осипались, не повернулись до свого тьмяного відтінку.

Тому однозначно можу радити цю сироватку для використання, вам лише треба дотримуватись усіх інструкцій 🩷