Пробників багато не буває
Цього разу бокс складала сама, тому сюди увійшли суто жіночі аромати.
Почну з тих, які сподобались найменше.
1. Zadig& Voltaire This is really her. Цей аромат подобається багатьом. Але мені він не зайшов. Для мене він надто важкий і цим мене бентежить. Це аромат авантюрної жінки, яка любить кататися на шаленій швидкості вночі на мотоциклі в вечірній сукні. Якось так я його уявляю. Спочатку тут рожеві ягоди в троянда, потім чути металеві ноти, троянду і каштан. В кінці лабданум, пачулі, сандалове дерево. Цей аромат взагалі не мій, я люблю не такі задушливі.
2. Armani si intense. Вони теж важкі. Це запах єлею, який притаманний церковній службі. І якщо для церкви він підходить ідеально, то на тілі взагалі його важко витримати. Початкові ноти: смородина і чорний чай, який дає димний травʼянистий аромат. Потім дамаська троянда, яка поєднується з осман і есенцією олії давани ( може звідси і той єлей пішов). Кінцеві ноти: пачулі і подвійна доза бурбонської ванілі- у формі настою і екстракту. Мені він занадто задушливим буде навіть зимою.
3. Narciso Rodriguez for her Forever. Він теж важкий. Але потім якось та важкість зникає і стає спокійний пудровий аромат. Початкові ноти: червоний жасмин, гарденія. Ноти серця: жасмин, тубероза, османтус. Кінцеві: мускус, пачулі. Я шаленію від жасмину, але видно той османтус мені таки не підходить. На літо він важкий, зимою думаю було б краще. Підійде він більше старшим жінкам, які вже знають, що хочуть від життя.
4. Rabanne lady million. Мені він сподобався. Це класика серед парфумів. Саме таким я уявляю аромат в магазині парфумерії: дорогий, ненавʼязливий, який здатен зачепити і запамʼятатись. Спочатку тут нектар білих квітів і арабський жасмин. Потім чути нотки стиглої малини, а на завершення есенція кремового меду. Теж сюди входить апельсинове дерево і бурштин. Але! На мені він зовсім не сиійкий. Я спочатку навіть забула, що напшикана ними. Бо я не чула запаху. На одязі також. В мене таке враження, що він вивітрюється зразу.
5. Versace bright crystal absolu. Цей сподобався найбільше. Початкові ноти: юзу, гранат, лід. До речі, відчувається на початку запах холодної води. Ноти серця: магнолія, малина, півонія, лотос. Кінцеві: червоне дерево, бурштин, білий мускус. Цей аромат буде доречний як на прогулянку, так і на вечірку. Він веселий і не навʼязливий. Підійде дівчатам, які закохані в рожевий колір.
Коментарі (0)