Yustal

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend я обрала, не читаючи відгуки, потім прочитала, що у відгуках пишуть, що спонж поганий. Що ж, в мене з’явився шанс перевірити якість спонжа :)

Спонж виготовлено з безлатексного поліуретану в Китаї, що може бути важливим для людей з алергією на латекс, мені подобається, що спонж має зручний зріз для важкодоступних місць. На пластиковому боксі зазначено, що спонж можна використовувати як у вологому, так і в сухому вигляді для нанесення рідких або пудрових текстур.

Спонж для макіяжу у бренду Joko Blend представлено в різних кольорах, для себе я обрала ніжний ліловий колір.

Мої враження:

Зважаючи на негативні відгуки тестувати спонж я вирішила ввечері, коли можна спокійно змити макіяж перед сном, якби тональний крем ліг невдало.

Я намочила спонж водою і не побачила нічого доброго: він не збільшився у розмірі, трохи деформувався та при віджиманні спонжа виділялась якась піна. 10 секунд пішло на те, щоб перебороти лінь та вимити спонж милом перед використанням. Після того як я намилила спонж та почала полоскати його у воді й віджимати, спонж істотно збільшився у розмірі та розправився. Воду я взяла прохолодну задля затесту, хоча для змочування спонжа краще брати трохи теплу, щоб тональний розподілявся ще краще.

Далі я нафарбувалась як зазвичай: видавила трохи тонального крему на тильну сторону лівої руки й набрала спонжем, він гарно розніс тональний крем тонкий шаром, мені захотілось спробувати нашарувати тональний крем, я набрала ще вже використаною стороною спонжа й він чудово з цим справився. Я спробувала прибрати надлишки тонального засобу чистою стороною спонжа: він забрав дуже мало тонального, але розподілення стало більш рівномірне. Макіяж був готовий дуже швидко.

5 секунд пішло на те, щоб перемогти лінь та помити спонж одразу після використання, тому по свіжих слідах спонжі відмиваються легше. Для ідеальної чистоти я намилювала та полоскала замащені місця два рази, що вважаю цілком нормальним. Сушитися спонж я поклала в кришку від лілової мильниці та перемістила в темне місце, можу сказати, що спонж у вологому вигляді доволі великий, з моїм попереднім спонжем мильницю можна було закрити, спонж для нанесення макіяжу Joko Blend значно більший.

У вологому вигляді спонжі вбирають в себе менше тонального засобу та краще його розподіляють, якщо мочити спонж як годиться під струменем води, він гарно працює, спонж хороший, великий, зручний та м’який, має хорошу форму зі зрізами.