Yustal

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend

Спонж для нанесення макіяжу Joko Blend я обрала, не читаючи відгуки, потім прочитала, що у відгуках пишуть, що спонж поганий. Що ж, в мене з’явився шанс перевірити якість спонжа :)

Спонж виготовлено з безлатексного поліуретану в Китаї, що може бути важливим для людей з алергією на латекс, мені подобається, що спонж має зручний зріз для важкодоступних місць. На пластиковому боксі зазначено, що спонж можна використовувати як у вологому, так і в сухому вигляді для нанесення рідких або пудрових текстур.

Спонж для макіяжу у бренду Joko Blend представлено в різних кольорах, для себе я обрала ніжний ліловий колір.

Мої враження:

Зважаючи на негативні відгуки тестувати спонж я вирішила ввечері, коли можна спокійно змити макіяж перед сном, якби тональний крем ліг невдало.

Я намочила спонж водою і не побачила нічого доброго: він не збільшився у розмірі, трохи деформувався та при віджиманні спонжа виділялась якась піна. 10 секунд пішло на те, щоб перебороти лінь та вимити спонж милом перед використанням. Після того як я намилила спонж та почала полоскати його у воді й віджимати, спонж істотно збільшився у розмірі та розправився. Воду я взяла прохолодну задля затесту, хоча для змочування спонжа краще брати трохи теплу, щоб тональний розподілявся ще краще.

Далі я нафарбувалась як зазвичай: видавила трохи тонального крему на тильну сторону лівої руки й набрала спонжем, він гарно розніс тональний крем тонкий шаром, мені захотілось спробувати нашарувати тональний крем, я набрала ще вже використаною стороною спонжа й він чудово з цим справився. Я спробувала прибрати надлишки тонального засобу чистою стороною спонжа: він забрав дуже мало тонального, але розподілення стало більш рівномірне. Макіяж був готовий дуже швидко.

5 секунд пішло на те, щоб перемогти лінь та помити спонж одразу після використання, тому по свіжих слідах спонжі відмиваються легше. Для ідеальної чистоти я намилювала та полоскала замащені місця два рази, що вважаю цілком нормальним. Сушитися спонж я поклала в кришку від лілової мильниці та перемістила в темне місце, можу сказати, що спонж у вологому вигляді доволі великий, з моїм попереднім спонжем мильницю можна було закрити, спонж для нанесення макіяжу Joko Blend значно більший.

У вологому вигляді спонжі вбирають в себе менше тонального засобу та краще його розподіляють, якщо мочити спонж як годиться під струменем води, він гарно працює, спонж хороший, великий, зручний та м’який, має хорошу форму зі зрізами.

29 травня, 2024
Yustal
29 травня, 2024