Yustal

Крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly

Крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly

Маленький крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly я обрала, щоб у мене був крем для рук, який я можу носити з собою у сумці. Крем об’ємом 45 мл, користуватись кремом можна 6 місяців після відкриття.

На своєму сайті виробник пише:

“Крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії має ніжну структуру та зволожує шкіру протягом 24 годин. Комплекс активних компонентів ефективно впливає на шкіру рук, нігті і кутикули.

Зволожуючий крем Shelly забезпечить дбайливий догляд за вашими ручками:

колагенпроникає в клітини, заспокоює подразнену і почервонілу шкіру, утворює захисну плівку, яка усуває проблему сухості рук;

еластинсприяє регенерації клітин і прискорює відновлення шкіри;

екстракт півоніїпоступово сприяє зростанню здорових і міцних нігтів і робить шкіру більш м'якою і гладкою.

Засіб для рук має приємний квітковий аромат, після використання не залишає слідів липкості. Шкіра стає м'якою, шовковистою і ніжною на дотик. Підходить для домашнього і професійного догляду, може використовуватися для масажу рук”.

Я сумніваюсь щодо того, що гідролізований колаген може проникнути в клітини шкіри, але багато експертів говорять, що це хороший зволожувач.

Склад крему:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Stearic Acid, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Paeonia Extract, Parfum, Lactic Acid.

В складі крему ми бачимо воду, мінеральну олію, жирні спирти, силікон та полімер. Крем на максимально ненатуральній базі й це логічно для професійного крему, тому що ці компоненти зазвичай не викликають алергію, однак, як на мене, це оклюзійний крем, немає нічого погано в рідкому використанні оклюзії у своєму догляду, а от при постійному використанні оклюзійні засоби можуть погіршити регенерацію здорової шкіри, тому я продовжу використовувати й свій органічний зволожувальний лосьйон для рук, чергуючи його з кремом Shelly з півонією.

Мої враження:

Крем витончено пахне, його хочеться нюхати, та швидко, гарно всмоктується, все ж він лишає слабко помітні сліди на комп’ютерній миші та гаджетах. Користуватись ним приємно, але я не відчула сильного зволоження. Крем не подразнює шкіру, не має ніяких негативних ефектів, навпаки, під ним подразнення загоюються швидше, він робить шкіру гладкою на дотик як і більшість кремів на основі силікону. Загалом, це приємний крем, який можна обрати для себе або на подарунок.

Крем для рук та нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії Shelly