Пані Валентина

Білі ручки👌

Білі ручки👌

Вітаю❤️

Сьогодні познайомлю вас з чудовим кремчиком, який врятував мене від вже звичної, на жаль, жаб'ячої шкіри рук взимку.

Кожної зими одне й теж-шкіра рук наче кірка😢 Не допомогав жоден крем з масмаркету, навіть супер пупер відновлюючий, рукавички теж не рятували. Така в мене особливість шкіри рук.

Познайомившись з натуральними косметичними засобами для обличчя українського виробника Natura Victoria, я вирішила спробувати й засіб для рук.

Білі ручки👌
Білі ручки👌

Вся продукція бренду екофрендлі тому засоби мають скляне вбрання, що дійсно тішить.

Об'єм продукту аж 100 мл-вистачить дуже надовго. Має приємний аромат лемонграсу, схожий на цукерочку-льодяник. Текстуру ви бачите на фото, крем густий та щільний, за рахунок цього дуже економний у використанні. Я обираю тільки натуральну косметику тож склад крему не шкодить ані організму, ані навколишньому середовищу.

Властивості, заявлені виробником: відновлює пошкоджену та огрубілу шкіру-так, тверда 5, я позбавилась проблеми, з якою жила десятиліттями, а мені на хвилиночку - 36; пом'якшує епідерміс та повертає відчуття комфорту -згодна, шкіра оксамитова та приємна на дотик; зменшує почервоніння-дійсно, але не з першого застосування, має пройти певний час.

Від себе додам, що крем наче огортає руки захисним шаром і довго відчувається на шкірі і так, він трошки жирнить, але це некритично якщо вибір за здоровою м'якою шкірою.

Це мій справжній рятівник у холодну пору року тож-щирий рекомендасьон❤️