Олена В

Зелене чудо з Японії або як кажуть японці "Напій довголіття"

Після того як прочитала цікаву статтю про японців і їхнє відношення до здоров'я,бадів і всяких напоїв з плацентою,колагеном і т.д ,вирішила теж спробувати щось цікавеньке. Чула, що навіть на роботу в Японії не буруть,якщо людина не п'є різні вітамінки (бо як вона може бути здоровою і добре працювати). Не знаю чи це правда)). Але напій аодзіро у них в топі.

У мене є проблеми з залізом та феритином. Сидіти постійно на залізі я не хочу і не можу. Тому вирішила пошукати альтернативи і спробувати напій "Аодзіро". Головні компоненти: зелені пагони ячменю та капуста кале. Буває ще якісь інші овочі та фрукти ,плацента і таке подібне. Зовсім ніякої хімії.

Я не дуже багато їм овочів ,особливо взимку. А тут написано,що це не просто добавка для харчування,а сабститут(замінник). Тобто ,можно не переживати,якщо не з'їла салатик.

Аодзіро потурбується про тебе).

Перший раз я спробувала аодзіру з додаванням колагену (2500мг). Смак був дуже солодкий. Важкувато пити таке ще й натщерце.

Потім я перейшла на чистий ячмінь та капусту кале іншої фірми. Купила упаковку на 44 дні. Вийшло досить таки смачно. Пила часто за 20-30 хвилин до сніданку чи посеред дня між прийомами іжі. Можна пити і так, і так. Якщо натщерсе,то дає енергію. Якщо між прийомами їжі- покращує метаболізм. Пити приємно. Додавати можна в холодну чи ледь теплу воду або молоко. Головне не в гарячу. З молоком не пила. Лише з теплою водою. Добова норма-1 штука. Такий собі ВАУ-зелений напій. Відчуття що ти адепт зорового способу життя!

Зараз п'ю аодзіро з лактобактеріями та рослинними ферментами. Лактобактерії точно не завадять нікому. І рослинні ферменти будуть корисні,якщо є тяжкість в шлунку та відрижка. З мінусів: не вказана кількість та види лактобактерій.

Сам виробник каже,що аодзіро бореться з гастритом, нормалізує кислотність, покращує склад крові, позбавляє від неприємного запаху,виводить шлаки, корисний для щитовидної залози, бореться з запаленням,підтримує молодість( це все при постійному вживанні). Має в собі всі необхідні вітаміни,мікроелементи,мінерали. Протипоказань немає. Корисний особливо для тих,хто живе в холодному кліматі( це точно про нас).

Що ще мені сподобалося,так це гарне упаковкування і зручні в користуванні стіки.

Я п'ю вже декілька місяців. Що я відчула? Реально покращилося самопочуття,більше енергії. Раніше я спала на ходу,була весь час втомленою і безсилою. Тепер цього немає. Не скажу що енергія б'є ключем,але небо і земля в порівнянні з осінню і минулою зимою. Обличчя посвіжіло, синці під очима пройшли. Що з феритином не знаю,бо не перевіряла. Але сили прибавилися і це для мене безцінно. ЖКТ точно працює краще,але неідеально. Тому і вибрала тепер з лактобактеріми і ферментами. Продовжую пити і спостерігати.

Точно можу рекомендувати аодзіро, якщо треба додати енергії ,покращити самопочуття і підняти життєвий тонус.

https://makeup.com.ua/product/999226/

https://makeup.com.ua/product/835788/