Аna

Порожні баночки FRESH. Дорого і по-багатому.

Порожні баночки FRESH. Дорого і по-багатому.

Бачу, що бренд Fresh колись був на Мейкапі, але зараз в наявності нічого немає. Тому поділюся своїми враженнями від щоденного догляду бренду. Раптом це вас на щось надихне) Тим паче ціни не бюджетні. Нагадаю, що тестувала продукти на шкірі 35+, нормальній/комбінованій з деякими проявами сухості і віку.

Легка і одночасно щільна гелева текстура. Дає на обличчі дорогий вологий, трохи блискучій фініш. Трохи поглинається шкірою, але все одно залишається на поверхні тонким бар’єрним шаром. На цей крем досить добре лягає макіяж, в тому числі і мінеральна косметика. Але тільки якщо крем нанести тонко і попередньо зволожити маскою.

Як на мене – у теплий період трошки душить шкіру, хочеться змити. У демісезон – нормально. Зволоження я не відчула. Але захист від навколишнього середовища чудовий. Маю на увазі вітер, сухе повітря і т.д. В довгостроковому періоді шкіра, звісно, виглядає набагато кращою, ніж без крему.

Можу рекомендувати, тільки якщо у вас нормальна, суха шкіра або комбінована, яка схильна до сухості. На жирну та проблемну я б не радила. З цієї підбірки саме денний крем мені сподобався найменше, хоча я використала свою маленьку баночку до кінця.

Отут вже я відчула всю важкість люксу) Крем на дотик дуже насичений, вершковий, хоча зовсім не жирний. Зволожує та живить моментально. Бар’єрної функції майже немає. Проте як же він розгладжує ледь помітні сухі зморшки!..

Я обожнювала кожну краплинку цього крему. Він давав такий ефект, наче я вдерлася до аптеки і напилася вітамінів для краси. Помітила деякий накопичувальний ефект – шкіра виглядала більш пружною ще пару днів після використання. Навіть моя зона декольте, яка видає мій вік більше за обличчя, виглядала краще.

Крем було дуже приємно наносити. Наче укриваєшся кашеміровою ковдрою. І ще запам’ятався аромат – тонкий, вершковий, дорогий.

Я не знаю, як мене у 35 можна було здивувати уми валкою, але бренду Фреш це вдалося. Бо багато гелевих формул сушать моє обличчя. Доводиться терміново мастити лице тоніком і швиденько закривати кремом. Це як мінімум. Але цей гель зовсім не такий.

Це найм’якший засіб для умивання в моєму житті. Він майже взагалі не стягує шкіру. Хоча у складі нічого особливого немає. Хіба що містить екстракт сої. Піниться з середньою інтенсивністю, добре очищає.

Макіяж попередньо треба зняти. Гель просто створений для того, щоб змиваи залишки гідрофільних засобів чи міцелярної води. Чудово очищує шкіру від продуктів життєдіяльності навіть коли макіяжу не було.

Загалом всі продукти мені сподобались. Коли я виросту і зароблю багато грошей, то ймовірно виділю трохи бюджету на нічний крем і гель для умивання. Бо дуже сподобались.

Бажаю вам вдалих косметичних знахідок! А також сил та інших ресурсів, щоб ці знахідки відшукувати)