Miss Dior Eau de Parfum - в пошуках півонії
Зараз сезон прекрасних півоній. Вони мають пречудовий аромат: акварельно-трояндовий, трохи жасміновий, трохи фруктовий. Мені цікаво було спробувати парфюм з нотою півонії.
Dior випустили парфюм Miss Dior в далекому 1947 році. З того часу було багато варіацій цього аромату, останній вийшов в 2024 році. Miss Dior Eau de Parfum - це версія 2021 року.
Цікавий факт: флакончик парфюма прикрашає сріблястий бант з тканини жакард, зітканої з 396 ниток.
Верхні ноти: Ірис, Півонія і Конвалія.
Ноти серця: Абрикос, Троянда і Персик.
Ноти бази: Ваніль, Мускус, Боби Тонка, Бензоїн і Сандал.
Може здатися, що це легковажний квітково-компотний аромат. Але це не так. Він має міцну основу, стрижень, впізнавану діорівську базу.
Квіткове звучання дуже делікатне, з кожної квітки взяте найкраще:
з ірису - пудровість;
з півонії - ніжну весняну свіжість;
з конвалії - дзвінку пікантність;
з троянди - класичний аромат королеви квітів.
Цікавий факт: в Miss Dior використана унікальна та найцінніша троянда Центифолія. Також її можна почути в Chanel № 5.
Особливу пікантність та соковитість Miss Dior надають абрикос та персик - вони достиглі на сонці, теплі та ароматні.
Наприкінці огортає вершкова ванільність та тепло-деревинний сандал.
Композиція цільна, гарно зібрана, жодна нота не кричить окремо, все плавно та гармонійно переплетено.
Стійкість вище середнього, на шкірі тримається довше, ніж на одязі. Для мене це щось нове, тому що шкіра холодна - зазвичай парфюми швидко злітають.
Не можу не сказати про шлейф: легкий, наче вітерець подув з квіткового палісадника, трохи пудровий.
І настільки Miss Dior запаморочив голову, що майже забула початкову ціль: знайти аромат півоній. І от саме на цей парфюм я би ставку не робила. При всій його красі, півонія явно не відчувається. Мабуть треба дивитися аромати з меншою кількістю квіткових нот, щоб півонія солірувала.
Коментарі (0)