anya_kozachenkoo

Moremo

Moremo

Два тижні тому я познайомилася з новим для себе корейським брендом для волосся moremo. Шампунь Scalp shampoo clear and cool добре очищує шкіру голови, позбавляє лупи, дає відчуття охолодження та свіжості за рахунок м'яти та розмарину в складі шампуню. Не містить сульфатів та силіконів. Об' єм 500 мл. Шампунь мені подобається, але навряд чи буду повторювати.

Інтенсивна відновлювальна сироватка Moremo Water Treatment Miracle 10 зволожує та пом' якшує волосся. Наносити її потрібно всього на 10 секунд, і цього дійсно вистачає, щоб волосся стало ніжним як шовк. Її однозначно буду повторювати, адже волосся з нею виглядає супер доглянутим. В мене мініатюра 30 мл.

Інтенсивний догляд moremo Hair Treatment Miracle 2X сприяє відновленню пошкодженого волосся. Добре живить та регенерує волосся, цей засіб наношу на 10 хвилин, потім ретельно змиваю. Волосся після сушіння феном виглядає дуже гарно, гладке, блискуче, не пушиться, нема "ялинки" на волоссі. Також буду повторювати, доречі цей засіб досить економний. Об'єм 180 мл.

Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo
Moremo