Чистикова Дар'я

Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята"

Пінний скраб для тіла "Гуава та м'ята"

Обожнюю доглядову рутину і скраби в ній з'являються дуже часто, особливо цукрові, їх я обожнюю. На цей раз обрала для себе цукровий скраб від Тіnk з ароматом гуава-м'ята.

Чесно кажучи, вже мала бальзам для губ з таким ароматом і знала, що очікувати від нього. Але почнімо з пакування⬇️

Пакування та основні характеристики

Скраб знаходиться у прозорій пластиковій тарі, немає жодної додаткової коробочки чи плівки, окрім стандартної пломби для відкриття, як у відерці з морозивом. Також присутні кілька наклейок на упаковці, де виробник вказує склад та опис продукту. Під кришкою немає додаткової захисної мембрани, одразу знаходиться сам продукт.

Об'єм складає 330 мл. Термін придатності по відкриттю 6 місяців, загальний – 3 роки.

Першим, на що звертаєш увагу — це аромат, він просто неймовірно приємний, як солоденькі карамельки з фруктовою начинкою, що були у дитинстві. При всій цій солодкості, десь далеко-далеко, відчуваються нотки легкої кислинки та м'яти.

За консистенцією скраб щільний, трохи тягучий, одразу видно дрiбнi кристали цукру.

У цьому скрабі основним ексфолатом виступає цукор, також він містить у складі гліцерин, який зволожує шкіру. Екстракт гуави, що покращує стан шкiри, та олія м'яти, що забезпечує освіжаючий ефект.

Враження від використання

Цей скраб без проблем розподіляється по вологій шкірі. При контакті з водою засіб утворює ніжну піну. Я наношу на все тіло та злегка масажую, приділяючи особливу увагу моїм проблемним місцям: п'ятам та ліктям.

В цей час відчутно, як цукор тане прям на шкірі, при тому розчиняється він достатьо швидко. Скраб легко змивається теплою водою. А солоденький аромат ще довго залишається на шкірі та у ванній кімнаті. Дійсно відчуваєш себе ніби після арома сеансу.

Скраб я використовую не щодня, близько 2-3 рази на тиждень. Як результат шкіра відмінно очищена, гладенька та зволожена. Далі навіть не обов'язково використовувати зволожуючий крем, шкіра настільки м'якенька, що я не відчуваю абсолютно ніякої стягнутості чи дискомформу.

Як бонус, скраб залишає ледь помітні блискітки на шкірі. На фото цього не видно, але повірте, якщо дивитись на неї під певним кутом, вони є✨

Ще одним чудовим моментом цього скрабу є його економічність. Навіть дуже маленької кількості достатньою для покриття всього тіла, на 8-10 разів вистачить точно👌

Жодних мінусів, котрі витримають мене від наступної покупки цього скрабу, я не знайшла. Тому, щиро рекомендую ✔️

Дякую, любі, за увагу❤️