Mila__Mi

Неочікувана дія та незвичний аромат

Неочікувана дія та незвичний аромат

Даний бренд для мене новий, дізналася про нього тут у спільноті. Вирішила обрати для себе очищуючу маску (оскільки моя вже закінчувалася) і це був один з тих рідких випадків, коли я взяла засіб для обличчя без відгуків 😲 І що ж з цього вийшло?

Засіб знаходився в доволі м'якій тубі. Оформлення в біло-чорних кольорах, виглядає класно, якщо прибрати надписи, виглядає як картина 🤔

На зворотній стороні є наліпка з інформацією: опис, склад, рекомендації до застосування та інше.

СКЛАД:
Склад доволі великий, але я виділю найактивніші компоненти ⬇️
Монтморилоніт - абсорбент; очищує та регулює себувиділення; відбілює та надає антибактеріальну дію.
Каолін - біла глина - абсорбент; очищує та освітлює.
Пентилен гліколь - зволожувач.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Діоксид титану - захищає шкіру від УФ-променів.
Оливкова олія - містить в собі чималу кількість ненасичених жирних кислот; діє як антиоксидант та емолент (зволожує та пом'якшує шкіру).
Арганова олія - уповільнює процеси старіння шкіри, розгладжує та надає пружності. Захищає від сухості та пом'якшує; сприяє загоєнню ран; зменшує набряки та запалення, стимулює кровообіг.
Олія цубаки (японської камелії) - емолент, має антиоксидантну дію; живить, зволожує, підтримує еластичність та надає; зменшує подразнення та сприяє синтезу колагену.
Олія ши, або каріте - діє як емолент; містить в собі насичені жирні кислоти; живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, регенерує та захищає від сонячних променів.
Гліцерин з ундециленовою кислотою (можна отримати з гліцерину рицини та насіння ріпаку) - пом'якшує, зволожує, пригнічує ріст бактерій.
Мигдалева олія - пом'якшує, живить, заспокоює та зменшує подразнення.
Алантоїн - сприяє видаленню відмерлих клітин та попереджає закупорку пір; глибоко зволожує та пом'якшує шкіру; регенерує, заспокоює та надає антикосиданту дію.
Екстракт алое вера - має цілющі властивості, бо складається з 75 активних компонентів, таких як вітаміни, мінерали та амінокислоти. Знімає запалення та регенерує.

Аромат мене дуже здивував 😅 Маска пахне як коптильня, як вугілля готують, перед тим як м'яско коптять. Вугілля ж є у складі, але аромат для мене незвичний та цікавий у подібному засобі. На шкірі відчувається під час використання і трохи після (вже в меншій концентрації).

Колір чорний, на обличчі це все виглядає як лікувальна грязь 😁

Текстура крем-глиняна, на вигляд ближче до рідкої, хоча на ділі вона доволі густенька і олійки тут відчуваються.

Маску наношу силіконовим пензликом на попередньо очищену шкіру обличчя (без використання тоніків чи того іншого). Маска добре розподіляється та рівномірно лягає на шкіру обличчя.

Виробник рекомендує наносити товстим шаром, але я все ж таки раджу наносити її більш тонким шаром (так буде легше змиватися).

Тримаю маску за рекомендацією виробника 10 хв, аби вона не встигла висохнути.

Після чого йду її змивати теплою водою.

Якщо трохи перетримаю, то можуть бути легкі почервоніння (оскільки у мене чутлива шкіра), але при цьому нічого не пече та не викликає дискомфорту.

Що ж по ефекту після використання?
▫️маска чудово очищує пори (прям якісно) та освітлює чорні цятки
▫️м'яко відлущує, зменшує щільність пір та надає гладкості
(шкіра гладеньке та шовковиста на дотик)
▫️виводить токсини, вирівнює тон та пом'якшує шкіру
▫️в рази зменшує точкові запалення

Шкіра після цієї маски і справді виглядає більш свіжішою та здоровішою. Це той самий випадок, коли глиняна маска виконує свою основну діє (якісне очищення) так і покращує загальний стан шкіри і при цьому взагалі не викликає сухості після використання.

Можу сказати, що це дуже гарна масочка за своєю дією 🤍