☕️ Karina ☕️

Викидушки | Травень

Викидушки | Травень

Їх небагато, але дещо розповісти можна✨️

1. Скраб для тіла MONIQUE tropical wood 🌴

https://club.makeup.com.ua/post/38639/ - детальний огляд на цей продукт за посиланням.

Виробник - Україна.
Вага - 300 г.
Баночка зручна, вистачило її приблизно на 2-3 місяці. На ній також є захисна фольга.
Аромат - тропічний, дуже смачний і доволі відчутний.

Текстура - він не розсипається та не сухий.

Дія - подрібнені частини кокосової шкірки очищають шкіру від ороговілих клітин. Він тонізує, оновлює та покращує кровообіг.
Спосіб застосування - наносити на вологу шкіру (але не прям мокру, бо він почне просто розчинятися та змиватися), помасажувати декілька хв, ретельно змити водою.
Шкіра після нього гладенька, запах залишається

Мені дуже сподобався його запах, навіть у вимитій баночці він ще тримається. Ефект теж подобається, але я хочу більш натуральний склад. Якщо знаєте такі скраби, то будь ласка поділіться 🙏

Знову не планую повторювати. Але знайомство було приємне.

2. The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - Кислотний пілінг для обличчя. 🩸

Виробник - Канада.

Призначення - звуження пор, очищення, пілінг
Інгредієнти - aha-кислоти, bha-кислоти, алое вера, гліколева кислота, гіалуронова кислота, молочна кислота, пантенол, саліцилова кислота.
Особливість - веганська, не тестувалося на тваринах.
Формула засобу - без олій, без спирту, водяна, з гліцерином.

Тип шкіри: жирна, проблемна.

Опис:

Кислотний пілінг для обличчя розроблений на основі спеціальної формули, збагаченої цінними кислотами, а також вітамінним комплексом, екстрактом тасманського перцю і гіалуроновою кислотою. Завдяки такому складу засіб ефективно відлущує ороговілі часточки, вирівнюючи і надаючи обличчю свіжий і здоровий вигляд, повертає йому сяйво, очищає пори і вирівнює шкірний покрив. Крім того, кислотний пілінг чудово очищає пори, зменшує висипання, загоює подразнення і запалення, а також зменшує зморшки.

В нього закінчився строк придатності. Та й баночка майже закінчилась. Саме пакування зручне, нарікань немає. Мінімалістичний дизайн. Деякий час використовувала на обличчі, шкіра відразу виглядає наче "очищеною", більш гладкою. Ефект непоганий. Відлущує, оновлює. Під час використання є печіння/поколювання. Не знаю як правильно назвати цей ефект. Також прищики швиденько вилазять після нього. Тримати його треба не більше 10 хв. 1 - 2 рази на тиждень. Після нього на ранок сонцезахист обов'язково. Дуже обережно чутливій шкірі. Можна отримати опік, роздратування. Більше повторювати не буду, так як зараз в моєму догляді більший акцент на відновлення. І краще надати перевагу більш делікатним засобам, тому не порекомендувала б.

3. Beaty of Joseon calming serum. 🌱

https://club.makeup.com.ua/post/39446/ - детальний опис продукту.

Виробник - Корея.

Об'єм - 30 мл.

Вистачило її десь на пів року. Користувалась періодично (і щодня, і за потреби). Дуже приємна та легка текстура швидко вбирається (миттєво) не залишаючи липкості, при цьому добре зволожує і насичує шкіру поживними речовинами. Ефект помітний швидко, знімає запалення та почервоніння , вирівнює тон обличчя, відновлює шкіру. Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання. Склад чудовий і дійсно містить елементи, які виконують заявлені функції.

4. Бальзам для губ Nivea Cherry Shine 🍒.

Призначення - для сяяння, живлення, зволоження.

Об'єм - 4,8 г.

Інградієнти - авокадо, касторова олія, олія ши (каріте).

Формула засобу - з гліцерином, з тоном.

Аромат - вишня.

Мені сподобався. Непоганий легенький зволожуючий бальзам з приємним кольором вишні та відповідним запахом (прикріпляю фото). Можливо повторю його. Але сильного зволоження від нього не отримати.

Ось так вийшло. Діліться своїми пустими баночками 😁

Викидушки | Травень