☕️ Karina ☕️

Звички для гарної шкіри

Звички для гарної шкіри
  1. Міняти наволочку. Ми постійно скидаємо гріхи на догляд, а самі іноді примушуємо шкіру контактувати з розсадником бактерій. Робити це необхідно кожні 3 дні.
  2. Протирати телефон щодня. Це до попереднього пункту. Для усвідомлених: розмовляти краще через навушники.
  3. На ніч збирати волосся. На ньому так само, як і на одязі, накопичується пил за день. А ще на ньому можуть бути доглядові засоби для волосся: сироватки, муси, лаки та інше, а вашій шкірі це ні до чого.
  4. SPF. Як банально не звучало б. Всі знають про необхідність захисту, але пігментація підступна, і захищати насправді потрібно всі відкриті ділянки, включаючи кисті рук. Зараз період активного сонця, тому рекомендую додавати ще й фізичний захист: капелюшок, бейсболку, сонцезахисні окуляри.
  5. На день заберіть руки від обличчя взагалі. Контролюйте себе перед тим, як підперти щоки руками за комп'ютером або взятися за чоло.
  6. Бачимо висипання, сверблять руки видавити. Алгоритм такий: відходимо подалі від дзеркала, наносимо локальний засіб чи патч для акне. Лягаємо спати або займаємося іншими справами.
  7. Змінюйте рушники щодня або використовуйте паперові. Паперові треба правильно зберігати (не на відкритій поверхні, щоб вони залишалися чистими).
  8. Використовуйте антиоксиданти. Вони потрібні всім і завжди. Вітамін С, вітамін Е, ніацинамід. Це найважливіше, що ви можете зробити для профілактики пігментації та втрати пружності.
  9. Питний режим. Дотримуйтесь, бо якщо рідини в організмі недостатньо, шкіра сяяти не буде від жодної сироватки.
  10. Лімфодренажні стрибки. Рекомендую розтрусити всю лімфу з ранку. І обличчя краще виглядає, і колір шкіри відразу стає кращим і в цілому здоров'я прекрасне після цієї трихвилинної дії.

Які рекомендації ви б додали ще?