Блиск для губ Bless Beauty Holographic Lip Gloss
Міжгалактичне сяйво у відтінку 05 🌌
Загалом блиски для губ - це моя любов.
Наразі я рада спробувати щось зовсім нове і цікаве, а саме голографічний блиск для губ від Bless Beauty. Він незвичний тим, що змінюється в залежності від освітлення чи кута нахилу.
Для себе обрала найбільш спокійний (як мені здається) і повсякденний відтінок 05.
Не буду тягнути і від разу покажу вам це неймовірне сяйво ✨
Туба з блиском є прозора, на ній голографічна назва з літер, що переливаються. Через флакон помітний сам блиск і його відтінок.
Кришечка класична, що відкручується.
Об‘єм становить 5 мл.
Ціна від 88 грн.
Аплікатор і обмежувач. Аромат
Сам аплікатор подовгувастий, з м‘яким для губ ворсом, доволі невеликий. Через це доводиться занурювати його у флакон декілька разів, щоб досягнути бажаного «скляного» покриття на губах.
Розподіляє продукт дууууже гарно і рівномірно.
Обмежувач працює добре, зайвого продукту на аплікаторі немає, навіть хотілося б більше.
Блиск має дуже приємний фруктово-кондитерський солодкий аромат.
Відтінок
Майже прозорий, нюдово-рожевого відтінку блиск.
У ньому зустрічаються безліч блискіток, що переливаються персиковими, рожевими і навіть фіолетовими кольорами з холодним підтоном.
Незважаючи на ці відтінки, блиск виглядає дуже витончено, ніжно і чудово вписується у спокійний повсякденний макіяж.
Словом, саме через це я і обрала конкретно 05 відтінок.
Відчуття і вигляд на губах
За відчуттями це мега-комфортний блиск.
Він абсолютно не липкий, не жирний і не пекучий.
Ідеально зволожує губи, трішки навіть дає відчутття прохолоди.
Завдяки великій кількості блискіток та майже прозорого вигляду, блиск візуально збільшує губи (причому добряче так, на мій погляд) 👄
Протягом носіння не відчуваю його на губах.
Подобається як виглядає в соло, а також у поєднанні з іншими продуктами для губ: олівцями (як гелевим, так і звичайними у дереві), помадами, кушонами та тінтами
Стійкість стандартна для блиску, тобто близько 2 годин. Але я тепер тримаю його в сумочці, аби поновлювати цю красу 🌌
А ви любите блиски для губ? ✨
Коментарі (0)