Анастасія Фоміна

Новинки від Mermade

Новинки від Mermade

Перед вами дві новинки від українського бренду Mermade-парфумований спрей для тіла та бальзам для губ з SPF.

Пройдемося одразу з основного,а саме з зовнішнього вигляду продуктів-ну дуже мені подобається пакування в принципі всіх продуктів цього бренду,все завжди яскраве,проте лаконічне.Красиві шрифтові написи,одна кольорова гамма під назву продукту і аромати.

Ну а тепер щодо продуктів більш детально:

•Парфумований спрей для тіла.У мене аромат Night in Paris.Це для мене дуже грайливий,яскравий,спокусливий і водночас дуже літній аромат.Аромат ніби щойно звареного вишневого варення з тонкими нотками троянди та неначе спецій.Аромат,який одразу привертає увагу своєю яскравістю,але потім трансформується у квіткову ніжність.

Щодо стійкості скажу,що на мені він тримається яскраво перший час,але ж це все таки парфуми,а спрей,тому високої стійкості я і не очікувала,проте було приємно помічати ,що аромат все таки зі мною залишився на весь день і час від часу нагадував про себе не навʼязливими вишневими нотками.

Цікаво б було ще спробувати інші аромати)

•Бальзам для губ з SPF.З бальзамами від Mermade я знайома дуже добре,шалено люблю їх за приємну особисто для мене текстуру,зволоження ,які вони дають і звичайно цікаву концепцію різноманіття ароматів.

Але цей бальзам мене здивував як на мене зовсім іншою текстурою,він нагадує мені крем скоріше,а не бальзам.

Дуже класно розприділяється по губам,не блищить,комфортний по відчуттям,не дає відчуття липкості.Ще і як бонус присутній приємний аромат апельсину.

Щодо саме властивостей SPF сказати нічого не могу,але приємно,що в косметиці все більше і більше підіймається питання важливості наявності SPF захисту.

Загалом новинки як на мене варті уваги і точно мають право на місце у вашій косметичці🤍

Новинки від Mermade