Моя перша гідрогелева масочка від Joko Blend
🌹
Сьогодні захотілось розпочати свій вихідний день із масочки💕
Я згадала , що маю в запасах Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask.
І насправді вона в мене вже досить давно, але я все ніяк не могла її зробити, бо колись мала невдалий досвід з схожою маскою, яку так і не вийшло тоді нанести на обличчя, бо вона швидко загускла.
Тому тут мала також такі хвилювання🤔
Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask
▫️Об'єм 20g
▫️Вартість -62 грн
▫️Мінімалістичний дизайн , зручна упаковка, яка легко відкривається. На упаковці зображена троянда, а із зворотнього боку вся інформація та дуже доступна інструкція
Текстура, аромат, процес нанесення
Відкриваючи упаковку - варто не дихати😂 вона була досить близько до обличчя і я відчула на 100% цей сипучий порошок.
Текстура дуже мілка , ніжно- рожева з частинками сушеної троянди. Це дуже красиво🥀
Аромат троянди - особисто для мене занадто інтенсивний😌, дуже відчувається і це було не очікуванно.
Як зазначено на упаковці я добавила 70 мл води, перемішала, маска стала приємної густої, гелевої консистенції.
Загускала в процесі нанесення не швидко, але так як я робила це вперше за довгий час і мої рухи були ніби черепахи- то не встигла нанести на зону шиї🤪
Відчуття та враження
Спочатку я відчула печіння під маскою, почала хвилюватись і спостерігала за реакцією шкіри, але воно швидко зникло😌
Після цього прийшла ніби легка прохолода. Саме те, що потрібно зранку. Маска все більше загускла на обличчі .
Частинки пелюсток троянди дуже гарно доповнюють загальну текстуру маски, надають такий особливий елемент😍
Я тримала 20 хв . Маска знімалась дуже легко, одним шаром.
Я відчулла, що шкіра стала зволожена, приємна на дотик, гладенька ніби матова.
Також зникла легка припухлість після ночі , маска гарно освіжила.
Перше знайомство, як на мене пройшло досить вдало)
Я радію, що все ж вийшло її зробити і тепер я не боятимусь таких масок 😂
Яка ваша улюблена від Joko Blend?
Коментарі (0)