𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Помадка для брів Maybelline Tattoo brow

Помадка для брів Maybelline Tattoo brow
Помадка для брів Maybelline Tattoo brow
Помадка для брів Maybelline Tattoo brow

Частіше за всього я оформлюю брови за допомогою помади, так як це мій улюблений формат.

Помадка для брів Maybelline Tattoo brow

Декілька років поспіль моїм фаворитом була помада для брів від Malva у відтінку #1 Dark brown, але якось вирішила спробувати популярну помадку від Maybelline.

Для себе обрала #5, також під назвою Dark brown, але в порівнянні з Malva відтінки трохи відрізняються між собою, хоча і від Maybelline мені теж гарно підійшов.

Помада в картонному коробку, в комплекті є двосторонній пензлик. Поки що ним не користуюся, можливо згодом буде у нагоді, бо брови оформлюю більш тонкими пензликами.

Сама помада у скляній баночці. Консистенція звична, густа. Текстура приємна, м'яка, кремова, тає на шкірі.

Помада добре пігментована, але сам відтінок і його насиченість буде залежати від ступеню щільності покриття. Якщо шар більш щільний, то і колір буде темніший.

#5 Dark brown - сам по собі гарний темно-коричневий відтінок. В порівнянні з Malva він трохи світліший, але на бровах виглядає приблизно так же, дуже наближено.

На фото, де шар більш невагомий, то може показатися, що колір теплий і рижить, але я наношу щільніше і на моїх бровах нема натяку , що віддає рижинкою.

Помада легко наноситься, лягає рівномірно, без комочків. Працювати з нею не важко.
За її допомогою можна скорегувати бажану форму брів, заповнити пустоти і надати виразності з чіткими штрихами.

Засіб гарно імітує власні брови, не виглядає якось чужорідно, все максимально природньо.

Після нанесення застигає досить швидко і стає більш матовою. Зазвичай певну кількість я переношу на тильну сторону долоні і звідти вже мазками набираю пензликом і малюю.

В порівнянні з Malva, Maybelline дуже швидко застигає, що іноді приходиться добавляти на руку ще свіжу порцію.

Помада не фіксує волоски, має чудову стійкість і добре тримається на протязі усього дня, не пливе і не розмазується. Шкіра у мене схильна до жирності і з часом після оформлення брів матовість помади може трохи перебивати незначний блиск, але все залишається на місці. Змивається без проблем.

Якщо оцінювати помаду без порівняння з моєю попередньою версією, то вона класна, заслуговує уваги, з нею легко і просто створювати бажану форму, колір гарний, якість мене задовільнила. В принципі, нарікань немає.
Та якщо все одно порівнювати, то Malva нічим не гірша, а коштує у 4 рази дешевше і у неї (якщо не помиляюсь) вага 5 грами, а у Maybelline лише 2 грами.

Не знаю як надалі поведе себе помадка від Maybelline в плані підсихання, подивимось... Malva я користуюсь практично до кінця баночки. Якщо вона згодом трохи і підсихає, то нею все одно нормально працювати.